Katarína Š.

Katarína Š.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod

Katarína Š.

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte, mám vyštudované učiteľstvo slovenského jazyka a literatúry a občianskej náuky. Pôsobím ako učiteľka týchto predmetov. Rada ti pomôžem s angličtinou, nemčinou, matematikou, chémiou, fyzikou a slovenčinou na úrovni základnej a strednej školy. Taktiež sa venujem príprave na maturitu a prijímacie skúšky na SŠ a VŠ. Poskytujem aj doučovanie z matematiky a slovenského jazyka na testovanie 5 a 9 a prípravu na prijímacie pohovory na stredné školy.
Cena a dĺžka hodiny dohodou.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

15 € / 60 min
Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Iveta C.

Iveta C.

Neoverená referencia

Dobrý deň. Chcem vás upozorniť s Katarínou by ste si nemali začínať. Dohodne si hodinu, idete autom pre ňu, na dohodnuté miesto a 10 minút pred tým, má na mobile obsadzovací tón. Keby bola aspoň tak vychovaná a slušná, že zdvihne a povie prepáčte som unavená alebo nemám chuť. Ale ani jedno slovo. Dávajte si pozor a nespoliehajte sa na tohto človeka.

Sylvia C.

Sylvia C.

Neoverená referencia

spoojná

Patricia D.

Patricia D.

Neoverená referencia

Dohodli sme sa na prvej hodine, ked pol hodinu meskala, zavolala som, ale ked som povedala, ze sme mali dohodnutu hodinu, zlozila telefon a pri druhom telefonate uz nezdvihla. Bez uvedenia dovodu, ospravedlnenia. Neporozumela som tomuto pristupu. Chapala by som, keby je snaha o vysvetlenie situacie, ale zlozenie telefonu a ignoracia? hm...skoda

Martina V.

Martina V.

Neoverená referencia

Dakujeme,super pristup,syn nadseny a hlavne...prijimacky na gymnazium uspesne.Mozem len odporucit.