John R.

John R.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

John R.

Prijíma študentov

učiteľ angličtiny (native speaker) z Anglicka - cez video konferencia

Cena Od 16 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Po dvadsiatich rokoch výučby angličtiny ako druhého jazyka na Slovensku som pomohol mnohým klientom dosiahnuť ich ambície a osobné ciele. Kľúčom k dosiahnutiu tohto úspechu je riešenie všetkých konkrétnych požiadaviek klienta, či už je to na účely skúšky alebo na podporu osobného alebo profesionálneho rozvoja.

Pripravujem sa na Cambridge úrovne B2 a C1

Samozrejme, štyri základné jazykové schopnosti: čítanie, písanie, počúvanie a rozprávanie v angličtine učím každého študenta v plnom rozsahu, a to bez ohľadu na tému, ktorú spolu preberáme.

Vítaní sú ľudia všetkých vekových kategórií a jazykových úrovní.

Teším sa na stretnutie na Skype

John


Typy lekcií

Štandardná lekcia

16 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Dávid G.

Dávid G.

Neoverená referencia

John je veľmi trpezlivý. Dlhý čas som mal problém so strachom z rozprávania v Angličtine. John je rodený speaker, takže tento problém sa stráca každú hodinu a môžeme sa sústrediť zvyšovanie mojej úrovne. Nechá vás dohovoriť myšlienku, zbytočne neskáče do reči aby vás opravil a až potom vám poradí, keď je niečo zle. John poskytuje materiály k študui, ktoré potom spoločne prechádzame a opravujeme.Denne komunikujem v práci s native speakermi a práve preto som si vybral Johna za doručovateľa a určite ho môžem odporučiť každému.

Hana K.

Hana K.

Neoverená referencia

John učí syna cez Skype, tento spôsob výučby synovi vyhovuje. John je na hodinu je vždy výborne pripravený a syn je spokojný. Ak mám akékoľvek otázky vždy veľmi promptne a ochotne reaguje na moje maily. Som veľmi rada, že som ho našla, pretože nájsť native speakera nie je nič jednoduché a kvalitného tobôž. Johna bez zaváhania odporúčam.

Andrej T.

Andrej T.

Neoverená referencia

Veľmi kvalitný doučovateľ. Používa dobré metódy, vždy je pripravený, taktiež je ochotný prispôsobiť sa požiadavkám žiaka. Komunikácia s ním je bezproblémová, na hodiny dochádza na čas. Pripravoval ma na maturitu na úrovni C1 a môžem ho len a len odporučiť.

Michaela P.

Michaela P.

Neoverená referencia

John je velmi spolahlivy ucitel s vysokymi narokmi. Kedze uci individualne mojho 14 rocneho syna, som mu vdacna za pravidelne status reporty a komunikaciu vobec. Navyse, syn si velmi vazi jeho pristup, splna tiez vsetky prisne kriteria 14 rocnych studentov, ktori si naozaj vazia len ucitelov, ktori ich vedia zaujat a inspirovat. Velmi odporucam po kazdej stranke.

Zodpovedané otázky (5)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

John R.

Anglický ekvivalent

Dobrý deň, prosím o rady - ako by ste najlepšie preložili do angličtiny slovné spojenie "medzinárodnoprávna úprava"? Všetko v mojej hlave znie strašne divne :D Ďakujem!