Miroslav J.

Miroslav J.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod

Miroslav J.

Kvalitné doučovanie matematiky za super cenu

  • 6 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  8 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 8 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som strojný inžinier - teraz na invalidnom dôchodku.
Matematika je moje hobby, s doučovaním mám dlhoročné skúsenosti - prakticky už od základnej školy.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

8 € / 60 min
Matematika pre SŠ

9 € / 60 min
Matematika pre VŠ

10 € / 60 min
Matematika pre ZŠ

8 € / 60 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Ľubica S.

Ľubica S.

Neoverená referencia

Ďakujeme za pomoc našej dcére s matematikou. Hodnotíme veľmi pozitívne - serióznosť, zodpovednosť, spoľahlivosť, milý prístup k dcére. Mala trochu z vyučovania neznámym človekom cez skype strach, ale vďaka skvelému prístupu sa ho hneď zbavila :-) Môžeme len odporúčať.

Andrea H.

Andrea H.

Neoverená referencia

Som študentkou 3 ročníka gymnázia a k Mirovi na doučovanie z matematiky chodím vždy, keď niečo nechápem. Je milý a snaží sa mi učivo vysvetliť, čo najjednoduchšou formou. Doučovanie u Mira odporúčam.

Ľubica L.

Ľubica L.

Neoverená referencia

Mira poznám už niekoľko rokov. S matematikou som mala vždy veľký problém, no na ZŠ som to ešte zvládala. Keď som ale prišla na gymnázium, matematika bola pre mňa tvrdím orieškom. Onedlho som sa skontaktovala s Mirom a matematiku som začala ovládať a hlavne chápať. Všetko mi vždy jednoducho do detailov vysvetlil a tak som potom nemala žiadny problém. Dnes som už v 4. ročníku a keď niečo neviem zajdem k Mirovi a všetko spolu preberieme. Len s jeho pomocou som to všetko zvládala na jednotky max na dvojky. Veľmi ochotný človek. Odporúčam .

Radka P.

Radka P.

Neoverená referencia

Som študentka vysokej školy a potrebovala zohnať spolahliveho učitela na doučovanie z matematiky. Nakoniec som natrafila na Mira a dohodla si prve doučovanie. Bola som milo prekvapena jeho ochotnym pristupom. Každykrat som mala pripravene priklady a latku,ktoru som chcela prebrať. Možem povedať, že vďaka jeho pomoci som skušku zvladla a len vrelo odporučam vsetkým "základkarom," stredoškolakom i vysokoškolakom :-)

Lucia B.

Lucia B.

Neoverená referencia

U Mira som bola zatiaľ len párkrát na doučovaní a to v 1. ročník, pretože študujem na gymnáziu a bol to pre mňa skok. Ochotne mi vždy všetko vysvetlil úplne pohodovo a jednoducho, aby som to pochopila a raz aj také, čo sa fyziky týkalo. A ak budem mať problémy s matematikou znova, určite sa mu ozvem

Zodpovedané otázky (608)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Miroslav J.

Určiť súradnice

Dobrý deň prajem, prosím Vás vedeli by ste nám pomôcť s úlohou 4b? Ďakujem

Miroslav J.

Uhol priamky a roviny

Dobrý deň, potrebovala by som poradiť s nasledovnou úlohou: Daná je rovina ρ: 2 x – 3 y + z + 4 = 0 a priamka p = , A [ 1, 0, 7 ], B [ 3, 3, 6 ]. Určte uhol priamky p a roviny ρ. Zmeňte niektorý z údajov tak, aby bola priamka kolmá na rovinu. Vopred ďakujem za pomoc!

Miroslav J.

Kružnica

Dobrý deň, vedel by mi prosím niekto pomôcť s touto úlohou? Ďakujem. Dané sú kružnice k : x 2 + y 2 – 4 x – 6 y + 4 = 0 , m : ( x – 5 ) 2 + ( y – 7 ) 2 = r 2 . Zistite vzájomnú vzdialenosť stredov daných kružníc. Diskutujte o vzájomnej polohe kružníc vzhľadom na parameter r R.

Miroslav J.

Kružnica a jej dotyčnice

Dobrý večer, potreboval by som pomôcť s touto úlohou. Vopred ďakujem. Ku kružnici k(S, 4 cm) sú zostrojené dotyčnice z bodu K, |SK| = 9 cm. Vypočítajte: a) dĺžky dotyčníc z bodu K ku kružnici k, b) vzdialenosť stredu S od úsečky spájajúcej body dotyku kružnice s dotyčnicami