Karolína K.

Karolína K.

Odpovedá do 8 hodín, na 100% správ
100% 8 hod

Karolína K.

Efektívne konverzácie v angličtine od vyštudovanej lektorky, čo miluje cestovanie - príprava na Cambridge certifikáty B2, C1

  • Doučuje aj online
  • Od  17 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 17 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj. Moje meno je Karolína (Kajuš) a momentálne učím angličtinu na Žilinskej univerzite v Žiline, kde sa zameriavam na IT English. Takisto aktívne pripravujem študentov na Cambridge certifikáty do úrovne C1. Viac o mne? Pred pár rokmi som ukončila štúdium na Trnavskej Univerzite v Trnave, predtým na Žilinskej Univerzite v Žiline v odbore Učiteľstvo anglického jazyka a literatúry. Ale kedže by mi škola iba sama o sebe nedala sebavedomie narábať plynulo s jazykom tak, že ho dokážem učiť, počas školy som 3x cez leto absolvovala Work&Travel v Amerike a lektorom sa nazývam aj preto, pretože som takmer 2 roky vyučovala v jazykovej škole. Moja prvá skúšobná polhodinka na zistenie levelu a potreby študenta je samozrejme zadarmo. Zameriavam sa hlavne na komunikáciu, použitie slov vo frázach, pozeranie filmov, čítanie textov a použitie angličtiny tak, ako sa naozaj v hovorovom jazyku používa. A samozrejme učenie prispôsobujem veku a požiadavkám žiaka/študenta/či dospeláka.
Hit me up, you will not regret!
Momentálne znova žijem v Žiline, takže možné hodiny online, ale aj priamo niekde v Žilina v uvoľnenej atmosfére na káve.

#anglictinaprepovalacov - check my Insta - napíšte mi aj aj tam :)

Cena:
Online - 45min (17€)
Online - 60 min (20€)
Online - 90 min (25€)
Osobne - 45min (20€)

Prvá pol hodina je zdarma a potom uprednostňujem si predplatiť balíček 5hod - je to praktickejšie :)

Vždy sa viem maximálne prispôsobiť, ale keď sa dohodneme na určitom čase, treba dať vedieť dopredu aspoň pár hodín, inak si účtujem celú hodinu. After all, every game needs some rules right? Looking forward to hearing from you!

P.S. Cez leto dávam vždy sebe aj študentom pauzu. Takže ak by ste chceli začať, opäť budem učiť od začiatku septembra.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

17 € / 45 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Lukáš V.

Lukáš V.

Neoverená referencia

Karolina je vzdy pripravena, aj ked ja pomenej, ju to nevyvadza z miery a ide si svoj ucebny plan, ktory ma vzdy pripraveny. Prisposobuje ho tomu co najviac potrebujes zlepsit. A neni suchar, takze za mna spokojnost :)

Zuzana D.

Zuzana D.

Neoverená referencia

Na Kaju som dostal doporučenie od kamaráta, s tým že som mal kritériá na lektora. Je pre mňa dôležité aby človek ktorý má učí mi vyhovoval charakterom, bol flexibilný v čase, potiahol moju občasnú nechuť, zdvihol náladu svojou energiou, a tiež mal precestovaný svet kde reálne angličtinu vyšpičkoval. Kaja k tomu sedí dokonale a som si istý, že prekoná aj vaše očakávania 😉

Michaela

Michaela

Neoverená referencia

Ku lektorke Kajke som sa dostala na odporúčanie mojej známej. Hľadala som spôsob ako sa zdokonaliť v angličtine, najmä po návšteve môjho brata v USA a zároveň som chcela vyplniť svoj voľný čas. Už po pár hodinách som vedela, že si budeme výborne rozumieť. Spoločné hodiny sa veľmi rýchlo zmenili na zábavné vzdelávanie, ktoré ma pre mňa oveľa väčší význam ako zastaraný spôsob poučkového učenia. Kajka hľadá a pripravuje na každú hodinu veľké množstvo materiálov a ani jedná hodina nie je robená rovnakou formou. Tento spôsob hravého vyučovania a uvoľnenej atmosféry mi dáva väčší priestor na pochopenie učiva a zároveň nevytvára na mňa žiaden stres ani tlak a preto ma angličtina s Kajkou naozaj veľmi baví. Na každú ďalšiu lekciu sa preto veľmi teším a zároveň prajem každému, aby sa stretol s podobným prístupom lektora/lektorky a zistil čo je to radosť z učenia :)