Radka M.

Radka M.

Odpovedá do 1 hodiny, na 30% správ
30% 1 hod

Radka M.

Konverzácie

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, večer, víkend

Popis

Vitajte na mojom profile. Volám sa Radka a angličtina sa stala neoddeliteľnou súčasťou môjho života už počas strednej školy.

Zo začiatku sme spolu len bojovali, no počas štúdia prekladateľstva a tlmočníctva aj anglického jazyka sa ľady medza nami prelomili.

Moje štúdium sprevádzali najmä pobyty v zahraničí, ktorí mi tento jazyk pomohli vyšperkovať, a v ktorom fungujem aktuálne dennodenne.

Vďaka semestru strávenom v anglickom Boltone som pochopila, čo je skutočný anglický prízvuk, ktorý človeka potrapí a neskôr som tieto poznatky zúžitkovala aj ako učiteľ angličitne v nám vzialenej exotike v Indonézii na ostrove Jáva.

Mojim domovom sa však stali grécke Atény plné histórie, kde momentálne žijem a odkiaľ sa venujem online vyučovaniu.

V prípade, že sa rozhodnete pre moje hodiny, sústredim sa výhradne na priateľské konverzácie, pri ktorých sa budete cítiť uvoľnene a nebudete bojovať s pocitom, že Vaša angličtina nie je dosť dobrá. Veď všetci sme si tým prešli.

Ak som Vás oslovila, neváhajte mi napísať a dohodneme detaily nášho spojenia. Cena za hodinu konverzácie je 15 €‎. Prosím, v správe mi poskytnite aj Váš kontakt pre ľahšiu a pohodlnejšiu komunikáciu.