Mária G.

Ing. Mária G.

Odpovedá do 4 hodín, na 100% správ
100% 4 hod
Prijíma študentov

Mária G.

Prijíma študentov

kvalitne vyucovanie za dobru cenu..pre radost z vedomosti

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Taliančine sa venujem už 30 rokov. Študovala som na Univerzite pre cudzincov v Siene (Toskánsko), kde som ziskala medzinárodný certifikát o znalosti jazyka. V Taliansku som študovala, pracovala aj sa tam vydala. Okrem taliančiny ovládam aj angličtinu a vyštudovala som ekonómiu na Ekonomickej Univerzite v Bratislave. Momentálne žijem v Bratislave na Novom meste.
Dávam individualne lekcie t.j. max vyucujem 1-2 osoby na hodine. Od toho závisí aj cena hodiny(60 min): 1 osoba 15eur/hod, 2 osoby 10eur/hod. Učím poobede a večer. Teším sa na vás! Ing. Mária Gildernewová

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (10)

+ Pridať referenciu
Maja S.

Maja S.

Neoverená referencia

Majka ma učila taliančinu takmer 3 roky, najprv prezenčne, neskôr počas Covidu online. Keďže mi online forma nevyhovuje, ukončili sme s Majkou štúdium. Musím však povedať, že aj teraz, po 2 rokoch mojej nečinnosti, sa v Taliansku vždy dohovorím. Myslím, že až teraz, keď Taliansko navštevujem pravidelne, som naplno ocenila Majkine hodiny. Je veľmi šikovná, vidieť, že taliančinou žije, na každú hodinu bola pripravená, vedela vždy vysvetliť navyše, ak som niečomu nerozumela. Rozoberali sme príbehy, čítali jednoduché knihy, učili sa pesničky. Sedel mi jej "čistý" štýl, precízne poznámky a prehľadná gramatika. Komu takýto spôsob výučby vyhovuje, určite bude s Majkou veľmi spokojný.

Katarina O.

Katarina O.

Neoverená referencia

taliancinu sa ucim uz skoro sedem rokov a majka je naozaj skvela ucitelka, s ktorou sme sa za tento cas skamaratili. hodiny mi spestruje roznymi knizkami (beletria primerana mojej urovni znalosti,zabavne krizovky, obrazkove slovniky s cviceniami…) a samozrejme trenujem si aj konverzaciu. pri svojej pracovnej vytazenosti nemam vzdy cas na domacu pripravu, pre co ma majka pochopenie a hodiny tomu prisposobuje.

Tamara D.

Tamara D.

Neoverená referencia

Majka je mojou učiteľkou už 7 rokov a za túto dobu sme sa spriatelili. Pre výučbu Majka vždy skvele vyberie vhodnú literatúru pre moju aktuálnu úroveň taliančiny, a tak hodiny nie su demotivujúce. Lekcie sú tak oveľa zaujímavejšie, ako keby som sa len sucho učila gramatiku. Avšak taliančina je ťažký jazyk, a tak to bez domácej prípravy nejde. Majka je však empatickou učiteľkou, ktorá má vždy pochopenie a prihliada na potreby študenta.

Janka P.

Janka P.

Neoverená referencia

Každá hodina s Majkou je zaujímavá, ešte aj “nudnu” gramatiku dokáže naučiť zábavnou formou. Vždy sa teším na hodiny taliančiny s ňou.

Janka P.

Janka P.

Neoverená referencia

Každá hodina je zaujímavá, lektorka aj “nudnú” gramatiku dokáže naučiť zábavnou formou. Vždy sa teším na taliančinu s ňou.

Fotky a certifikáty