Maria K.

Maria K.

Odpovedá do 4 hodín, na 100% správ
100% 4 hod
Prijíma študentov

Maria K.

Prijíma študentov

nemecký jazyk - začiatočník, pokročilý,príprava na maturitu, na prijímačky, vysokoškolská nemčina, slovenčina - doučovanie cudzincov,

Cena Od 10 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Doučujem nemecký jazyk s dlhoročnými skúsenosťami na strednej aj vysokej škole, možnosť doučovania počas celého dňa v čase zvolenom klientom, aj cez víkendy, možnosť výučby prezenčne, alebo online - cez skype, WhatsApp, cez Zoom, Google Meet a ine.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 45 min

Referencie (42)

+ Pridať referenciu
Juraj T.

Juraj T.

Neoverená referencia

Dobrý deň. Pani Korytárovú môžem na doučovanie nemeckého jazyka vrelo odporučiť. Hodiny sú profesionálne, zmysluplné. Z každej hodiny si človek odnesie nové vedomosti. Som veľmi spokojný s obsahom výučby, aj jeho podaním. Učivo je na základe výkladu jednoducho pochopiteľné. Ako som povedal, pani Korytárovú vrelo odporúčam.

Hana H.

Hana H.

Neoverená referencia

Pani Korytátová je skvelá pani učiteľka, má somnou veľa trpezlivosti a mám ju veľmi rada. Ďakujem jej za to čo ma doteraz naučila a verím že ešte veľa naučí.

Eva B.

Eva B.

Neoverená referencia

Pani Korytárová sa narodila pre to,aby mohla byť učiteľkou a to nielen v NJ, vie neskutočne dobre vysvetliť učivo, je chápava, milá,trpezlivá. Ide vždy podľa tempa daného študenta. Vždy dobre odhadne aké tempo výučby má zvoliť, je milá a hlavne vtipná, aj sa na hodine zabavíme...však ? ehm,ehm...ale je to inak veľmi seriózna pani učiteľka a mám ju veľmi rada, chcem sa jej poďakovať týmto spôsobom za to, koľko ma naučila doteraz a verím, že koľko ešte naučí...

Rachel P.

Rachel P.

Neoverená referencia

Veľmi milá pani učitelka, ktorá vie riadne namotivovať. Gramatické javy, ktoré mi predtým robili problém mi vysvetlila jasne a jednoducho. Hodiny ma s ňou ma veľmi bavia a s tým aj nemčina ešte viac ako predtým.

Petra O.

Petra O.

Neoverená referencia

Ako úplná začiatočníčka som bola maximálne spokojná s prístupom,vysvetľovaní a hlavne trpezlivosťou.Naučila som sa všetko čo som potrebovala.Ešte raz ďakujem a odporúčam.

Zodpovedané otázky (5)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Maria K.

nemecký jazyk

Vedel by mi niekto pomôcť s pár vetami z nemčiny ?

Maria K.

Nemecký jazyk - kontrola textu

Dobrý deň, prosím, bol by mi niekto ochotný skontrolovať text napísaný po nemecky, či je správny zo štylistickej a gramatickej stránky. Ďakujem

Maria K.

NEMCINA

POTREBUJEM NAUCIT NEMČINU NA MATURITY DNES SOM S NEMČINY MATUROVALA A NESPRAVILA SOM....DO SEPTEMBRA TO MUSIíM DAT......DAKUJEM

Maria K.

predložky v nemčine

Dobrý deň,učím sa v nemčine predložky s 3 a 4 pádom. Prosím Vás, poradte mi, na ktorom webe nájdem podrobné vysvetlenie predložiek auf, bei, mit nach von zu a tiež durch, für, gegen, ohne, um v situáciach no nie formou poučiek,ale vysvetlenie formou obrázkov v rôznych situáciách.Vďaka.