Lenka A.

Lenka A.

Odpovedá do 48 hodín, na 60% správ
60% 48 hod+

Lenka A.

Anglicky - rýchlo a efektívne

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty Blogy Zodpovedané otázky

Popis

Mám vysokoškolské vzdelanie, štátnu jazykovú skúšku z anglického jazyka.
Doučím anglický jazyk začiatočníkov, mierne a stredne pokročilých, od batoliat do 100 rokov, pripravím na maturitu, pracovný pohovor, prácu v zahraničí, štátnice, skúšky z anglického jazyka Cambridge, výučba hovorovej angličtiny.
BOHATÉ SKÚSENOSTI, profesionálny a individuálny prístup za FÉROVÉ CENY dohodou. UČENIE prebieha ZAUJÍMAVOU a kreatívnou FORMOU.
Skúsenosti s výučbou detí od batoliat, škôlkarov, školákov, stredoškolákov, maturantov, dospelých, seniorov. Prax vo výučbe angličtiny detí a ľudí so špeciálnymi potrebami.


VÝUČBA OSOBNE aj ONLINE cez Skype, messenger, Viber, prípadne inú platformu pre jednotlivcov ale aj skupiny. Trvanie online hodiny min. 20 min. Po každej online hodiny poznámky preposlane študentovi.

Pomoc s domácimi úlohami, zadaniami, preklady, pomoc so záverečnými prácami.

Kontaktuj ma KEDYKOĽVEK🙂

TEŠÍM sa na TEBA

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Dominika K.

Dominika K.

Neoverená referencia

Veľmi dobrá, komunikácia, spolupráca s Lenkou. Môžem zhodnotiť že má na moju maturitnú skúšku veľmi dobre pripravila či to bola komunikacia či gramatika na koľko moje znalosti boli minimálne a úspešne som svoju maturitu ukončila na 1. Ďakujem a vrelo odporúčam.

Denisa J.

Denisa J.

Neoverená referencia

na moje spravy a maily s cielom dohodnutia terminu lekcii vobec nereagovala...

Ivan S.

Ivan S.

Neoverená referencia

S Lenkou som si dohodol doucovanie konverzacnej anglictiny s tym, ze priebezne bude opravovat gramaticke chyby a sucasne si pri tom rozsirim slovnu zasobu. Ucel bol splneny, Lenka si pripravila na konverzacne cvicenia vzdy rozne temy, aj mierne specificke z mojej prac. oblasti, takze mozem vyjadrit iba spokojnost a odporucat ostatnym. K spokojnosti prispieva aj ustretovost pri planovani "rozvrhu" a taktiez ferova cena ;) Vdaka.

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Learning a new language

The vast majority of people, that I have heard of, are learning English through drill and memorisation. We have to say that it is a misleading conception. I probably suggest to go online and check…

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lenka A.

Homes and housing

potrebujem spracovat temu Homes and housing, ake klucove slova alebo oblasti by som mala pokryt?