Matej M.

Matej M.

Odpovedá do 27 hodín, na 100% správ
100% 27 hod
Prijíma študentov

Matej M.

Prijíma študentov

Efektívne lekcie gitary pre každého. To čo sa chcete učiť hrať a akým smerom sa pri hraní uberať si vyberáte VY :-)

Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ponúkam súkromné lekcie akustickej gitary, elektrickej gitary, klasickej gitary, basgitary, ukulele/guitalele, hudobnej teórie, improvizácie, notopisu. Som profesionálny hudobník s bohatými pedagogickými skúsenosťami. Hudbe a hre na gitaru som sa začal venovať už ako 8 ročný, vyštudoval som štátne Konzervatórium v Bratislave v odboroch hra na gitaru (titul Dis. art.) a taktiež špecializácia populárna hudba (hra na gitare, pokročilá jazzová kompozícia a aranžovanie, hra v ansámbli,...) a špecializácia elektroakustická hudba. Od detstva som taktiež intenzívne navštevoval rôzne súkromné hodiny, workshopy a majstrovské kurzy u najuznávanejších domácich i zahraničných hudobníkov. Ešte ako študent na Konzervatóriu som už pôsobil ako pedagóg gitary na viacerých štátnych aj súkromných základných umeleckých školách, v súčasnosti sa venujem viacerým hudobným projektom a hudbu vyučujem v rámci hudobnej akadémie Bratislava Music Academy (bmacademy.sk) ktorej som zároveň zakladateľom. Vyučujem žiakov všetkých vekových kategórií, či už začiatočníkov alebo pokročilých a taktiež sa rád prispôsobím individuálnym požiadavkam študenta na to čo by konkrétne chcel hrať a akým smerom by sa chcel pri hre na nástroji uberať. Priestory akadémie kde prebieha výučba sa nachádzajú v širšom centre (v blízkosti OC Central/ Zimný štadión) a strážené parkovacie miesta priamo pred akadémiou sú pre študentov zabezpečené a zadarmo. Akadémia je kompletne vybavená nástrojmi, aparatúrami a všetkým iným potrebným príslušenstvom pre čo najefektívnejšiu výučbu. Ak svoj hudobný nástroj ešte nemáte alebo je problematické pre Vás ho nosievať na lekcie - nie je problém - rád Vám na hodinách požičiam niektorý z nástrojov z akadémie- výber je na Vás či to bude akustická gitara, klasická gitara, elektrická gitara, basgitara alebo ukulele/guitalele. Taktiež ak sa zrovna rozhodujete, že by ste chceli kúpiť nový hudobný nástroj - rád osobne poradím s výberom a zabezpečím zľavu v naších partnerských hudobninách.
Ceny lekcií a viac info: bmacademy.sk. (voľné termíny na objednanie uvedené na tomto profile sú otváracie hodiny akadémie - presný termín na bezplatnú skúšobnú lekciu sa dohaduje telefonicky alebo cez formulár webstránky akadémie)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (11)

+ Pridať referenciu
Adam R.

Adam R.

Neoverená referencia

Odporúčam lekcie gitary s Maťom, je to skúsený gitarista ktorý vie odhadnúť na akej úrovni sa jeho žiak nachádza a podľa toho prispôsobiť hodiny. Mne pomohol s hudobnou teóriou ktorú mi vysvetlil veľmi jednoducho a zrozumiteľne. Má svoje vlastné priestory kde vyučuje a taktiež mi zapožičal gitaru. Maťo taktiež vie mnoho zaujímavostí zo sveta hudby ktorými spestruje lekcie a podnecuje motiváciu k cvičeniu na gitare.

Viktória H.

Viktória H.

Neoverená referencia

S hodinami gitary u Mateja mám veľmi dobrú skúsenosť. Vďaka nemu som sa mohla posunúť v technike, vedel ma motivovať a taktiež mi pomohol úspešne sa pripraviť na prijímacie pohovory na konzervatórium. Je to učiteľ, ktorý vie v žiakovi objaviť potenciál. Odporúčam.

Martin C.

Martin C.

Neoverená referencia

K Maťovi chodím na hodiny už pol roka a je to super. Na gitare som sa učil hrať aj predtým sám, no s Maťovou pomocou sa posúvam rýchlejšie. Rozšíril som svoj hudobný repertoár o niekoľko pesničiek a teraz začínam aj s improvizáciou. Páči sa mi, že niektoré pesničky si vyberiem sám iné mi odporučí Maťo. Kým som sa učil sám, dosť som stagnoval v technike a chýbalo mi to, teraz sa v nej konečne posúvam dopredu. Skrátka radosť sa učiť hrať. Určite odporúčam :).

Stefan A.

Stefan A.

Neoverená referencia

Skvelé hodiny. Naučil som sa priamo veci, ktoré som potreboval. Atmosféra bola skvelá a kopec srandy. Odporúčam každému.

Boris M.

Boris M.

Neoverená referencia

Prvý rok hrania na gitare som bol samouk z internetu. Myslel som si že som sa naučil veľa ale zrazu som sa zasekol a nešlo to ďalej. Začal som chodiť k Matejovi na hodiny, a hoci je to pre mňa hobby, ktorému nevenujem maximum svojho času, za pol roka s ním som sa zlepšil 10 násobne. Matejovi môžem presne povedať, ktoré veci sa chcem učiť a ktoré zase nie sú podľa môjho gusta. Ma obrovské vedomosti o množstve žánrov, štýlov hrania, hudobnej teórii a dokázal ma nasmerovať presne na tu cestu, ktorú sám chcem. Dokonca mi pomohol zistiť, akou cestou sa vlastne chcem vydať. Po každej hodine presne viem čo mám v danej chvíli cvičiť a všetky moje otázky boli jasne zodpovedané. Môžem len odporučiť, hodiny s Matejom sú pre mňa vždy veľmi zaujímavé chvíle so skvelým hudobníkom.