Veronika M.

Veronika M.

Odpovedá do 5 hodín, na 100% správ
100% 5 hod

Veronika M.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Volam sa Veronika a v skratke o sebe prezradim ze ako jedna z mnohych Slovakov som pobudla 10 rokov v zahranici,konkretne vo Velkej Britanii.

Svoj potencial, obrovsku davku trpezlivosti a mnohorocne skusenosti v tomto celosvetovo uznavanom jazyku som sa rozhodla vyuzit naplno, momentalne tu na Slovensku.

Ak sa hanbite komunikovat pocas hodin Anglictiny v skole/ v praci/medzi priatelmi alebo rodinou/tuzite cestovat po svete/ste dlhsie anglictinu nevyuzivali v praxi, alebo planujete vycestovat za pracou do zahranicia, s istotou ste nasli tu spravnu osobu.



Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Bibiana R.

Bibiana R.

Neoverená referencia

Hodiny s lektorkou Veronikou ma bavia a vždy sa na ne teším. Ukázala mi, že angličtina nie je až taká ťažká ako som si doteraz myslela. Celú hodinu sa rozprávame po anglicky. Doučuje ma gramatiku a vypĺňame rôzne pracovné listy. Učí zábavnou formou. Hodina s ňou mi ubehne veľmi rýchlo. Vrelo odporúčam.

Adriana M.

Adriana M.

Neoverená referencia

Veronika je milá, príjemná a trpezlivá lektorka anglického jazyka. Má bohaté skúsenosti , ktoré využíva aj pri svojej práci , ktoré sú pre mňa obohatením v štúdiu angličtiny . Vrelo odporúčam jej zábavno-náučnú formu výučby, ktorá mne vyhovuje. Celú hodinu rozprávame anglicky, vždy má opraví, keď poviem niečo nesprávne, vysvetlí mi, ako a kde daný výraz používať. Teším sa na jej hodiny.