Jana S.

Mgr. Jana S.

Odpovedá do 13 hodín, na 20% správ
20% 13 hod

Jana S.

Impara o approfondisci l'italiano con me!

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ciao a tutti! Som absolventkou programu Taliansky jazyk a kultúra v odbore prekladateľstvo-tlmočníctvo na FF UMB v Banskej Bystrici. Mám vysokoškolské vzdelanie 2. stupňa ukončené štátnou skúškou v programe taliansky jazyk a kultúra. S doučovaním taliančiny mám bohaté skúsenosti. Taliansky jazyk som vyučovala aj v školskej inštitúcii venujúcej sa umelcom . Mám za sebou viaceré dlhodobejšie pobyty v Taliansku a posledný semester môjho štúdia som absolvovala na Univerzite pre cudzincov v Perugi, ktorý som ukončila certifikátom najvyššej úrovne znalosti talianskeho jazyka, úroveň C2. Momentálne pracujem v talianskej spoločnosti v Bratislave kde svoje znalosti pretavujem do prekladov, tlmočení a komunikácie s talianskymi kolegami.
Rada pomôžem s hovorovou a business taliančinou a taktiež s taliančinou z oblasti hotelierstva a gastronómie v prípade, že sa chystáte na sezónnu prácu.
V prípade záujmu ma prosím kontaktuje na mail gmail.com v tvare spodniakova.jana

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Barbora I.

Barbora I.

Neoverená referencia

Janka je velmi mila, prijemna baba a samozrejme aj skvela ucitelka :) Na case aj termine doucovania sme sa dohodli hned, nebol s tym ziadny problem. Je ochotna pomoct aj mimo hodin a vzdy prisposobuje hodiny mojim preferenciam.