Ľudmila Ž.

Ľudmila Ž.

Odpovedá do 26 hodín, na 90% správ
90% 26 hod
Prijíma študentov

Ľudmila Ž.

Prijíma študentov

Angličtina kvalitne podľa Vašich požiadaviek

Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som lektorka s dlhoročnými skúsenosťami, absolventka FFUK v Bratislave.
Učím úrovne B1, B2, C1, dospelých i školákov, gramatiku, konverzáciu, listening, písanie esejí. Keďže učím na Fakulte Managementu UK v Bratislave predmet English for Managers a vo firmách Business English, aj táto oblasť je v mojej ponuke.
Pripravujem na maturitu, prvý certiikát, pracovný pohovor v angličtine.
Učím jednotlivcov, dvojice, miniskupinky.
Takisto ponúkam preklady z angličtiny do slovenčiny a naopak.


Príjemné prostredie, časová flexibilita, Záruka zlepšenia sa a úspechov na skúškach, testoch a pracovných pohovoroch.

Učenie aj online (skype, Teams atď.)

Teším sa na Vás!
Ľudmila












Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 60 min

Referencie (23)

+ Pridať referenciu
Lukáš Š.

Lukáš Š.

Neoverená referencia

K Ľudke som sa dostal na základe pozitívnych recenzií na tomto portáli a musím povedať že v skutočnosti sú doučovania ešte omnoho lepšie. Je veľmi príjemný, vtipný, pozitívny a trpezlivý človek čo mi úplne vyhovuje a doučovania sú naozaj veľmi príjemné. Z mojej skúsenosti môžem doučovania u Ľudky len odporúčať. Keby je to súťaž tak dávam 10 z 10.

Andrej H.

Andrej H.

Neoverená referencia

K Ľudmile som sa dostal vďaka pozitívnym referenciám známeho a musím povedať, naozaj neklamali. Už niekoľko mesiacov s ňou mávam hodiny angličtiny, na ktorých sa venujeme hlavne speakingu. Pred každou hodinou mi posiela materiály zamerané na rôzne témy, vďaka čomu sú hodiny vždy odlišné, záživné a sú veľkým prínosom pre môj "slovník" a vyjadrovanie sa. Ľudmila je veľmi milá, vždy pozitívne naladená a každá hodina sa nesie v dobrej atmosfére. Objektívne môžem zhodnotiť, že úroveň mojej angličtiny išla za posledné mesiace rapídne hore, za čo jej veľmi ďakujem.

Jaro S.

Jaro S.

Neoverená referencia

Poznam p. ucitelku niekolko mesiacov co ma doucuje AJ. Je trpezliva a navodzuje dobru atmosferu. Mozem odporucit. Vie sa prisposobit potrebam studenta a casom vyucby.

Angela Z.

Angela Z.

Neoverená referencia

Ako ucitelku poznam Ludmilu teraz 4 mesiace. Zatial som velmi spokojna s vyucovanim. Hodiny su pripravene a vzdy sa vela naucim. Ak niekto hlada dobru ucitelku anglictiny, mal by urcite napisat Ludmile. :-)

Soňa T.

Soňa T.

Neoverená referencia

LU je naj lektorka angličtiny, vrelo odporúčam. Naučí Vás, aj keď si myslíte, že ste stratený prípad. Je s ňou zábava a veliká pohoda. Pochváli Vás, zaujme, motivuje či už v štúdiu alebo v bežnom živote. Jednoducho sa na stretnutia s ňou tešíte a odchádzate s pocitom, že ste sa zase niečo nové naučili a zároveň, že to bol skvelo strávený čas.

Fotky a certifikáty