Katarína G.

Katarína G.

Odpovedá do 10 hodín, na 50% správ
50% 10 hod
Prijíma študentov

Katarína G.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny a príprava na maturitu | Konverzácie z ANJ

  • Doučuje aj online
  • Od  12 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte. Som Katka a teším sa, že Vám môžem pomôcť zdokonaliť sa v cudzích jazykoch. Na vysokej škole som študovala čínsky jazyk v kombinácii s angličtinou. Moja úroveň angličtiny je C1 a využívam ju v každodennom súkromnom a pracovnom živote.

S doučovaním mám niekoľkoročné skúsenosti, doučovala som všetky vekové kategórie. Okrem angličtiny sa venujem doučovaniu aj slovenčiny pre cudzincov a čínštiny. Som pripravená Vám pomôcť pripraviť sa či už na maturitné skúšky z angličtiny alebo zlepšiť Vaše konverzačné schopnosti.

Dnešná doba si vyžaduje flexibilitu na oboch stranách, preto mi vyhovuje doučovanie aj online formou. Cena doučovania sa odvíja od jeho druhu a všetky detaily vieme doladiť neskôr v súkromnej konverzácii.

Budem sa tešiť na našu spoluprácu 😊

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Lenka T.

Lenka T.

Neoverená referencia

Katka je skvelá doučovateľka, má trpezlivý a priateľský prístup. Je veľmi trpezlivá, vtipná a svoju prácu robí maximálne profesionálne a spoľahlivo. Hodiny s ňou sú bez stresu, uvoľnené, všetko vie podrobne vysvetliť. Je veľmi flexibilná, hodiny si vieme nastaviť tak, aby mi popri práci vyhovovali. Oceňujem, že veľa komunikujeme v angličtine, na každej hodine pracujeme s novou témou, slovnou zásobou. Na hodiny s ňou sa vždy teším pre jej vždy pozitívnu energiu a dobrú pripravenosť. Ak hľadáte skúseného a trpezlivého doučovateľa angličtiny, Katka je tá správna voľba!