Simona C.

Simona C.

Odpovedá do 1 hodiny, na 20% správ
20% 1 hod

Simona C.

Nábor NOVÝCH študentov

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Ahojte, milí študenti!
Chceš sa zlepšiť v anglickom jazyku alebo prijať výzvu naučiť sa ruský jazyk? Si na správnom mieste!
Volám sa Simona, som študentkou bilingválneho gymnázia v Bratislave od roku 2016- súčastnosť (rusko- slovenská sekcia). V roku 2017, som absolvovala mesiac v Moskve- Štátny inštitút ruského jazyka A.S. Puškina - certifikát A2- ruský jazyk. V roku 2018- certifikačná skúška v ruskom jazyku B2. Gymnázium ukončím maturitnou skúškou na C1 a certifikátom C1. Rada cestujem, čítam knihy, vzdelávam sa v jazykoch a samozrejme doučujem.
V doučovaní mám 4 ročnú prax (anglický jazyk, ruský jazyk). Doučovanie sa stalo mojim hobbym od roku 2016. Napĺňa ma pomáhať malým drobcom aj dospelím.
Vyučovacie hodiny trvajú približne 1 hodinu. Na začiatku hodiny sa sústredím na gramatiku alebo opakovacie cvičenia, ďalej sa venujeme čítaniu alebo komunikácií. Moja hlavná idea vyučovania na ktorú sa sústredím, je aby sa žiak počas hodiny zdokonaloval v komunikačnej a počúvacej sfére, ako? Vždy pracujeme s textom, na základe ktorého zadávam otázky a požadujem od žiaka odpovede z textu. Týmto, štýlom zabezpečujeme opakovanie jednotlivých viet a tým pádom lepšie zapamätanie fráz, nových slov a gramatiky. Samozrejme, hodiny prispôsobujem veku a úrovni jazyka, ktorú chcem postupne posúvať vyššie.
Chceš posunúť svoje jazykové "skills" vyššie? Neváhaj ma kontaktovať a možeme ihneď začať!
Teším sa na Teba!