Kristina K.

Kristina K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 70% správ
70% 1 hod

Kristina K.

Trpezlivé doucovanie angličtiny s priateľským pristupom

Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Milí rodicia
doucujem angličtinu deti- ziakov ZS a študentov strednej školy a pripravujem na maturitu. Momentálne doucujem online formou. Mozem teda doucovat kohokoľvek z celého Slovenska. Mám desatrocne skúsenosti s doucovanim angličtiny. Pomohla som zlepšiť sa mnohym deťom ktoré maju s angličtinou problémy, pracovala som aj s deťmi s dysgrafiou alebo poruchou pozornosti. Ako tretiačka na gymnáziu som rok žila v hosťovskej rodine v USA kde som absolvovala tretí ročník strednej školy na Westbury High School v Houstone,Texase. Absolvovala som maturitu z angličtiny. Mám statnu skúšku zo Štátnej jazykovej skoly v Bratislave úroveň C1. Teší ma vidieť svojich studentov robiť pokroky aj vidieť ich radosť z novoziskanych zrucnosti. Doučovanie angličtiny je mojou vášňou a mojim hobby. Moji žiaci na mne ocenuju trpezlivosť aj to že spôsob výučby prispôsobujem individualite žiaka a že aj zložitejšie gramatické javy viem vysvetlit jednoducho a zrozumiteľne. Pri doučovaní sa riadim srdcom a intuíciou a svoju schopnosť empatie využívam na posúvanie žiaka vpred.
Napíšte,veľmi sa teším na nových žiakov!;)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Henrieta K.

Henrieta K.

Neoverená referencia

S doučovaním u Kiky je syn veľmi spokojný a dosť podstatne sa zlepšil v anj odkedy k nej chodí...ja môžem jej milý prístup a trpezlivosť doporučiť na 100 %.

Eva M.

Eva M.

Neoverená referencia

Kristínka doučuje mojich synov a sme veľmi spokojní... Má naozaj trpezlivosť a vie im to vysvetliť. Môžem odporučiť... Spokojnosť na 100 percent. Je veľmi milá a chalani si znamky zlepšili odkedy chodia na doučovanie ku Kike.

Jana B.

Jana B.

Neoverená referencia

Kristínku srdečne odporúčame, od kedy doučuje nášho syna anglinu, tak patrí k najlepším žiakom z anj v triede. Jej prístup a odbornosť je skvelá. Odporučili sme ju aj synovmu spolužiakovi, lebo mu vychádzala 4 na vysvedčku a vytiahol to na 2. Odporúčame všetkými desiatimi. Ďakujeme Ti Kristínka:)

Peter M.

Peter M.

Neoverená referencia

Kristina je vynikajúca učiteľka, má veľa trpezlivosti a enormne mi pomohla sa zlepšiť za veľmi krátky čas. Dávam jej 5 hviezdičiek z piatich! Naozaj

Marta B.

Marta B.

Neoverená referencia

Ak hladate doucovatelku anglictiny, ktora vie latku dobre vysvetlit, roznymi ulohami a cviceniami urobit hodinu zaujimavou, je mila, ustretova, ochotna a ma u deti prirodzeny respekt, Kristinka je to prava.