Simona S.

Simona S.

Odpovedá do 7 hodín, na 50% správ
50% 7 hod
Prijíma študentov

Simona S.

Prijíma študentov

Doučovanie spanielčiny cez skype

Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

DOUČOVANIE CEZ SKYPE

Ahojte. Volám sa Simona a vyštudovala som cestovný ruch na Univerzite v Španielsku (Málaga). Momentálne študujem Ekonomiku a manažment v zdravotníctve na Lekárskej Fakulte Univerzity v Málage.
Som absolventka španielskeho bilingválneho gymnázia. Taktiež som absolventkou španielskej štátnej skúšky z jazyka, literatúry, kultúry, a histórie s titulom Bachillerato a odbornou jazykovou štátnicou C1 s prírodovedným zameraním. Súkromne doučujem všetky úrovne španielčiny a taktiež aj od úplných základov alebo klasické doučovanie( vysvetlenie gramatiky, cvičenia, posluch + čítanie textu), konverzácie alebo pomoc s domácimi úlohami. vždy sa prispôsobím požiadavkám študenta, a nastavím podľa toho aj hodinu. Doučovanie je možné iba cez skype, whatsapp alebo messenger nakoľko študujem v Španielsku.

V cene sú zahrnuté všetky materiály aj učebnice v pdf.
Som časovo flexibilná.

ŠPANIELČINA PRE CESTOVNY RUCH, HOTELIERSTTVO A ZDRAVOTNÍCTVO
Ponúkam aj špeciálne doučovanie zo španielčiny zamerane na cestovný ruch, hotelierstvo, zdravotníctvo s príslušnou slovnou zásobou a so všetkým čo potrebujete na prácu v cestovnom ruchu, hotelierstve a zdravotníctve.

DOUČOVANIE ZO ŠPANIELČINY: úrovne: A1, A2, B1, B2, C1

Pre rezervaciu hodiny ma kontaktujte priamo do správy.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Martina K.

Martina K.

Neoverená referencia

Bola som veľmi spokojná s hodinami španielčiny. Výborná spolupráca.

Miriam

Miriam

Neoverená referencia

Sima bola skvelá doučovateľka, išla son na prázdniny do španielska a potrebovala som sa rýchlo naučiť najzákladnejšie frázy. Sima ma perfektne a rýchlo pripravila a čo najviac oceňujem je že ma naučila plano hovorových významov o ktorých son ani netušila že budem potrebovať. Ďakujem a veľmi odporúčam.

Jaroslav K.

Jaroslav K.

Neoverená referencia

Vzdy som si myslel, že forma doučovania cez skype by mi nevyhovovala, ale hodiny cez skype so Simonou su velke pozitivum vzhladom na flexibilitu a pohodlie . Simonin pristup je velmi profesionalny taktiez velmi ocenujem ze uz niekolko rokov žije v Španielsku a vie vysvetlit vyrazy ktoré sa pouzívajú v Španielsku tak ako aj kopec slovíčok, ktoré vám v jazykovke alebo bežní lektori na Slovensku nevysvetlia . Simona je vždy veľmi ochotná, presná a vždy sa s ňou dá dohodnúť ak napríklad potrebujem zrušiť hodinu alebo preložiť ju na iný deň. Vyskúšal som viac lektorov ale Simona ako jediná mi dokázala vysvetliť Subjuntivum tak, že som ho aj naozaj pochopil. Naozaj veľká spokojnosť.

Miriam J.

Miriam J.

Neoverená referencia

Veľmi šikovná slečna, klobúk dole.

Majka D.

Majka D.

Neoverená referencia

Ďakujem Simonke za všetky doterajšie hodiny. Doučuje ma španielčinu už rok aj moju 9 ročnú dcérku a s doučovaním sme nadmieru spokojné. Cítiť z nej kamarátstvo, dcéra sa vždy na hodiny teší, sú zabavné a naučí sa toho veľa, vidno, že Simonka má skúsenosti aj s deťmi a výučbou cez skype. Je vždy časovo fkexibilná a stále posiela materiály aj cvičenia. Veľké plus je, že jej môžem kedykoľvek napísať ak mám nejaké nejasnosti ohľadom cvičenia, gramatiky a vždy mi s radosťou odpíše. ĎAKUJEME.