Miriama S.

Mgr. art. Miriama S.

Odpovedá do 9 hodín, na 80% správ
80% 9 hod

Miriama S.

Kvalitne talentovky

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahojte :)
Doučujem u seba doma vo svojom umeleckom atelieri v centre Stareho mesta.
Nedochadzam za studentmi.

Poskytujem naozaj intenzivny kurz :

- Talentovky SŠ a VŠ - uz za 3 mesiace dokazem pripravit studenta
- Malby a maliarskych technik- ovladam vyborne , kedze som tento odbor
studovala na VŠVU a stale sa mu venujem.
- Studijnej kresby - je zakladom vsetkeho, teda aj mojej tvorby a mojho
doucovania
- Dejin umenia- bez dejin neexistuje kvalitna umelecka tvorba

Mám pedagogicky pristup - mam ukoncene pedagogicke minimum a prax 3 roky v tejto oblasti, skolstva.

Bezne zadavam študentom domace ulohy , ktore konzultujem online alebo si ich nosia ku mne na konzultaciu a opravy.

V cene doucovania je material, ktory zabezpecujem ja. Nie je potrebne so sebou nic nosit. Bezne poziciavam literaturu a matierial aj na doma.

Uprednostnujem studentov a osoby do 50rokov dakujem za pochopenie.
Prosim piste mi len so serioznym zaujmom dakujem.
Budem sa na Vas tesit :)

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Deleted-55dd29 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Dlho som hľadala presne takúto učiteľku ako je Miriama - pedantnú odborníčku (maliarka a pedagóg v jednom), ktorá si so svojím citlivým a empatickým prístupom získala dôveru mojej introvertnej dcéry. Veľmi oceňujem Miriaminu schopnosť odhadnúť individualitu mojej dcérky a prispôsobiť výučbu tak, aby ju veľa naučila. Tiež jej veľmi pomáha budovať sebadôveru a odvahu vo výtvarnej tvorbe. Moja dcéra k nej chodí veľmi rada, lebo jej všetko dobre vysvetlí - cíti, že robí veľké pokroky a tiež, ze Miriame úprimne záleží na dosiahnutí jej cieľa. Kto hľadá učiteľku s vysokými odbornými kvalitami a s priateľským prístupom, najde ju presne tu :)

Jana C.

Jana C.

Neoverená referencia

"Miriama nám veľmi pomohla naplniť želanie našej dcéry Lucky spraviť talentovky a dostať sa do školy, ktorú si vybrala - Tokajícka BA - reklamná tvorba. Všetci sme veľmi šťastní. Veľmi oceňujeme jej profesionálny prístup. Aj ked sme ako rodičia robili maximum, nase vzdelanie a snaha nestacili, bez nej by sme boli asi stratení. Určite pokračujeme v spolupráci a rozvoji našej dcéry aj naďalej. Miriama, želáme Vam veľa úspechov. A ešte raz ďakujeme veľmi pekne. Lucka - Jana - Henrich."

Maria S.

Maria S.

Neoverená referencia

Miriama je výborná učiteľka, svojou odbornosťou, prístupom a radami vie posunúť človeka dopredu. Dcéra chodí k nej na prípravu na talentové skúšky a každou jednou hodinou vidí sama na sebe pokrok. Okrem toho hodiny prebiehajú v príjemnej a priateľskej atmosfére a na každú hodinu sa veľmi teší. Možem len vrelo doporučiť :-)

Maria S.

Maria S.

Neoverená referencia

Miriama je výborná učiteľka, svojou odbornosťou, prístupom a radami veľmi pomáha dcére napredovať a posúvať sa ďalej. Okrem toho hodiny sú vedené v priateľskom duchu, dcéra sa na ne vždy veľmi teší. Môžem len vrelo doporučiť :-) Maja S.

Alžbeta K.

Alžbeta K.

Neoverená referencia

Hodiny sú prispôsobené požiadavkám a potrebám študenta, podľa ktorých je vypracovaný plán, čo sa kedy bude robiť. Doučovateľka má veľmi zodpovedný prístup, naozaj si zisťuje, čo je potrebné ovládať napríklad na prijímačkách, podľa toho prispôsobuje hodiny a naozaj sa snaží poriadne študenta pripraviť. Všetko podrobne a jesne vysvetlí, ukáže a pomôže. Hodiny sú veľmi príjemné a priateľské a človek po každej jednej cíti, že sa v niečom zlepšil. Odporpčam :)

Fotky a certifikáty