Ján Č.

MUDr. Ján Č.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod

Ján Č.

MUDr. so 6-ROČNOU praxou v príprave študentov na MEDICÍNU za férovú cenu.

  • 5/5 (hodnotili 2 študenti)
  • 44 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Som absolvent UPJŠ Lekárskej fakulty v Košiciach. Absolvované španielske bilingválne gymnázium. Ponúkam vyšší level doučovaní aj počas júla aj augusta.
6-ROČNÁ prax v doučovaní osobne aj online s výbornými výsledkami!
Štatistika: prešli cez moje ruky desiatky, až stovky študentov, každy bol iný čo sa týka hlavne prístupu a študijnej disciplíny, preto nedá sa vypočítať štatistika kvôli množstvu premenných. Ak budete moje rady brať vážne, DOSTANE sa na MEDICÍNU, ak ich vážne nebudete brať tak nie.
Je možné doučovanie aj cez Skype, alebo Messenger (videohovor), alebo poprípade inú platformu.
Všetky podklady preposielam ja, samozrejme ZADARMO.

Ponúkam:
Doučovanie CHÉMIE:
- systematické doučovanie a pomoc s učivom preberaným na ZŠ,SŠ...príprava na MATURITU
- pomoc pri distančnej výučbe
- kompletný výklad učiva
- doučovanie na PRIJÍMAČKY na MEDICÍNU a logické odôvodnenie každej otázky, zameriavam sa hlavne na Košickú medicínu (poskytujem zadarmo testy), ale Bratislava (poskytujem zadarmo testy) ani Česko mi nerobí žiaden problém
- letná predpríprava na medicínu
- príprava aj na farmáciu a veterinu
- pre doučovanie chémie v anglickom jazyku sa prosím informujte mailom, poskytujem aj doučovanie chémie v španielskom jazyku

Moja pridaná hodnota:
- svojím študentom poskytujem všetky študijné podklady zadarmo
- svojím študentom poskytujem testy zadarmo
- testy študent píše mimo doučovacej hodiny, aby čas na hodine bol využitý efektívne


Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (44)

+ Pridať referenciu
Simona B.

Simona B.

2 odučené lekcie

Janka som kontaktovala cez DoučMa, lebo som hľadala niekoho, kto mi pomôže pripraviť sa na prijímačky na VŠ. Bola som už pár rokov po strednej škole a kopu vecí som zabudla, tak som vedela, že to bude boj. Pri príprave so mnou zopakoval všetko, čo som potrebovala vedieť a dozvedela som sa od neho ďalšie veci, ktoré mohli byť na skúškach. Dnes som v 1. ročníku farmácie a zatiaľ sa držím statočne. S Jankom sme doteraz v kontakte, naďalej ma doučuje a ochotne mi vysvetlí všetko, čomu zo školy nerozumiem. Komunikácia na úrovni, dobrá nálada a pohodový prístup. Doučovanie s ním vrelo odporúčam.

Marco M.

Marco M.

1 odučená lekcia

Výborný doučovateľ. Absolvoval som s Janom viac ako 20 lekcií. Vždy mi pomohol, všetko vysvetlil čo som potreboval.

Deleted-66880b D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Jana som kontaktoval aby mi pomohol sa dostat na LF UPJŠ,co sa mi vdaka nemu aj podarilo.Ja som chemiu nemal najlepsiu pocas gymnazia a po tom ako som prvy krat otvoril testovnicu, som zistil, ze mam problem :D. Pocas doucovani mi vsak vzdy trpezlivo vysvetlil a pomohol pochopit latku.Urcite mozem len odporucat. Velke dakujem este raz:

Timotej Š.

Timotej Š.

Neoverená referencia

S Janom som sa doučoval chémiu vyše 1 a pol roka. Za ten čas som sa v chémii neuveriteľne zlepšil, získal som pre ňu skutočné pochopenie a hlavne ma bavila. Učil som sa s ním učivo prvého a druhého ročníka SŠ. Všetko mi dopodrobna vysvetlil, posielal kvalitné materiály a cvičenia. Jano je vždy trpezlivý, vysvetlí aj viac krát ak nerozumiete, hlavne chce aby ste učivo ovládali a neboli len nabiflovaní. Jeho prístup bol profesionálny a vždy sme sa rýchlo dohodli na termínoch. Dozvedel som sa od neho veľa informácii naviac, triky a pomôcky, ktoré mi pomáhajú dodnes. Pred pár dňami ma prijali na zubné lekárstvo na LFUK v BL. Veľmi vďačím za to aj Janovi. Či už ste začiatočník alebo pokročilý a hľadáte pomoc s chémiou, každému odporúčam doučko s Janom.

Noémi P.

Noémi P.

Neoverená referencia

Po neúspešnom pokuse dostať sa na LF UPJŠ som si hľadala doučovateľa, ktorý by mi s prípravou pomohol a natrafila som na Jána. Ján mi narozdiel od rôznych iných dočovaní (kde sa otázky viac memorujú než učia a vysvetľujú) pomohol doučiť sa to, čo som sa na strednej škole nenaučila. Podelil sa o svoje študentské tipy a rady z praxe, vysvetlil mi všetko čomu som nerozumela a pripravil ma na to, čo som potrebovala :)

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (56)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Ján Č.

Konštanta rozpustnosti

Prosím poraďte mi ako na tento príklad, neviem ako začať a postupovať ďalej. Ďakujem.

Ján Č.

Výpočet koncentrácie

Prosím pomôžte mi s týmto. Ďakujem K 400 ml 85 %-ného (w%) roztoku kyseliny sírovej s hustotou 1,8g/cm3 sme pridali 800 ml vody. Aká je koncentrácia pôvodného roztoku H2SO4 a roztoku po zriedení?

Ján Č.

Chemia

Dobrý deň ako mám vypočítať túto úlohu

Ján Č.

Chémia

Dobrý deň ako mám vypočítať túto úlohu?