Michaela M.

Michaela M.

Odpovedá do 8 hodín, na 100% správ
100% 8 hod
Prijíma študentov

Michaela M.

Prijíma študentov

Naučiť sa dá všetko.

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj! Hallo! !שלום :)

Kto som?
Už sedem rokov som lektorkou nemeckého jazyka. Študovala som nemčinu na univerzite v Česku a Rakúsku, čomu predchádzalo nemecké bilingválne gymnázium v Banskej Bystrici. Z nemeckého jazyka mám štátnice aj rôzne certifikáty na úrovni C1. Strávila som mesiace pobytom a štúdiom vo Viedni (Erasmus a stáž), Innsbrucku a Južnom Tirolsku. Denne komunikujem po nemecky so svojimi študentmi alebo aj priateľmi.

Doučiť, ale aj naučiť, ťa môžem:
- slovenčinu (aj cudzincov), (pripravím na monitor alebo maturitu),
- nemčinu (deti, ale aj tých po osemnástke, začiatočníkov aj pokročilejších), (bez problémov zvládneme aj prípravu na jazykové skúšky),
- hebrejčinu,
- geografiu.

Možné sú aj skupinové kurzy z nemčiny a slovenčiny. Organizujem kurzy určené aj na prípravu na monitor, prijímačky a maturitu.

Kedy môžeme mať hodinu?
Na tom sa určite dohodneme! :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (18)

+ Pridať referenciu
Mirka P.

Mirka P.

Neoverená referencia

Píše 10r. syn Janko: "Miška mi veľmi, veľmi pomohla v nemčine, aj v škole mi to ide lepšie. Už lepšie rozumiem učitelke, keď mi povie zadanie, viem jej odpovedať. Miška je veľmi milá, príjemná a kamarátska, ale zároveň aj dôsledná. Vždy je dobre pripravená na hodinu a kontroluje mi d.ú. Vidno, že ma to chce naučiť, a že sa o mňa úprimne zaujíma. Vždy sa ma opýta, ako sa mám, čo mám nové..." Syn sa očividne zlepšil v nemčine, vidno, že je v nej sebavedomejší. Vylepšil si známku na vysvečku a to len po pár mesiacoch doučka. Po hodine s Miškou je veselý a motivovaný. Určite doporučujem túto pani učiteľku :-)

Milina S.

Milina S.

Neoverená referencia

Miška mi veľmi pomohla zlepšovať sa v nemčine. Mal som s ňou doučovania každý týždeň počas šiestich mesiacov a cítim výrazný pokrok, najmä v rozprávaní. Určite odporúčam (:

Matúš H.

Matúš H.

Neoverená referencia

Miška má veľmi dobrý a kamarátsky prístup, vyhovie pri všetkom a je vidieť že ju jej práca baví.

Natália N.

Natália N.

Neoverená referencia

U Mišky je cítiť, že práca ktorú robí, ju naozaj veľmi baví. Miška ma doučovala geografiu a nemecký jazyk no diskutovali sme aj zaujímavé témy z dejín/histórie. Všetky tieto oblasti vie perfektne prepájať a hodinu tak spraviť atraktívnejšou. Oceňujem trpezlivosť, empatický prístup ale aj dôslednosť a striktnosť, ktoré sú nevyhnutné pre kvalitné získavanie vedomostí. Jednoznačne Mišku odporúčam všetkým, ktorí sa chcú učiť zaujímavou formou a chcú mať istotu, že cieľ, krorý majú vďaka Miške určite dosiahnu :)

Alisa K.

Alisa K.

Neoverená referencia

Miška doučuje moju dcéru nemecký jazyk. Je veľmi príjemná, milá a ochotná. Miška je šikovná doučovateľka s veľmi príjemným a precíznym prístupom.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Michaela M.

Nemecká gramatika

Dobrý deň, obraciam sa vás s prosbou, či nemá niekto vo worde alebo v pdf nemeckú gramatiku, prehľady, cvičenia,... Ak by sa niekto našiel, bolo by to super 🙂. Ak sa nájde niekto, kto by bol ochotný zazdielať také dokumenty, prosím správa.