Viktor I. Overená identita

Viktor I.

Odpovedá do 19 hodín, na 100% správ
100% 19 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Viktor I.

Prijíma študentov

Najflexibilnejšie doučovanie GITARY v KE - ONLINE alebo po dohode aj osobne

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Mám voľné miesta pre nových žiakov :)

Volám sa Viktor, mám 29 rokov, mám ukončené 6-ročné štúdium na konzervatóriu v Košiciach - hudobný odbor - hra na gitare.

Mám bohaté skúsenosti s live vystupovaním, ako aj s vyučovaním rôznych vekových kategórií žiakov - od 6 do 60 rokov a rôznych hudobných žánrov, od detských a ľudových piesní až po klasiku a metal.

Vyučoval som 7 rokov na Základnej umeleckej škole - hru na gitare a hudobnú teóriu a súkromne hodiny poskytujem už 8 rokov.
Momentálne účinkujem ako gitarista a spevák s revival kapelou po celom svete. Napr. Dubaj, USA - Chicago, Moldavsko, Belgicko, Španielsko, Francúzsko, Švédsko, Rumunsko, Poľsko, Česko, Rakúsko a Slovensko.

Mám priateľský prístup a snažím sa vyhovieť požiadavkám žiaka.

Vyučujem najmä ONLINE - ÁNO, dá sa to a sú to plnohodnotné hodiny :)

Vopred sa teším na spoluprácu :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Tomáš K.

Tomáš K.

Neoverená referencia

Hodiny s Viktorom mi vyhovujú hlavne kvôli jeho pozitívnemu prístupu. Na začiatku sme si spoločne zadefinovali čo chcem v rámci hrania zvládnuť a kam sa chcem posunúť. Viktor vie zrozumiteľne podať techniku aj teóriu, prípadne usmerniť, ako by sa niečo dalo zahrať inak, lepšie. Po hodinách s ním má človek toľko energie. :) Je vidieť, že hudba ho baví. Hrať prevažne skladby ktoré sa študentovi páčia je samo o sebe motivačne. Keďže už mám nejaký ten týždeň po vysokej, vyhovovala mi aj možnosť prispôsobiť si termíny hodín po pracovnej dobe. A nehovoriac o tom, že sme si sadli aj ľudsky. Na hodiny s ním sa budete tešiť :)

Veronika D.

Veronika D.

Neoverená referencia

Viktor ma uci hrat na basu, hoci je ucitelom gitary. Ma skvelu pripravu, ktorej venuje vela casu, ma kopec materialov, ktore mi posiela. Je to skvely pedagog. Viktor ma vynikajuci sluch a vie dobre korigovat chyby. Zaroven je nesmierne trpezlivy a rozumie ak je niekto zaciatocnik, nauci vas spomalit, nerobit sto veci naraz a sustredit sa na vylepsenie veci, ktoru vam treba. Viktor ma vela skusenosti s hranim zivych koncertov, cize ak ste aj pokrocili alebo profesional a chcete doladit urcitu cast, nevahala by som a zapisala sa na konzultaciu. Bonusom je dobra povaha, je to partak!

Denisa K.

Denisa K.

Neoverená referencia

Vrele doporucujem 😊 Vyborny gitarista, ucitel i osobnost. Ten kto sa chce naucit hrat vyborne na gitare a dedikovat gitare cas, ale aj ten kto ma hranie na gitare ako hobby. Pre uplnych zaciatocnikov i pokrocilych. Viktor je prisposobivy poziadavkam ziaka, integrita, spolahlivost aj zodpovednost patria k jeho osobnosti. Tak isto sa s nim da zasrandovat a nikdy mu nechybaju napady 😊

Fotky a certifikáty