Marta J.

Marta J.

Odpovedá do 29 hodín, na 50% správ
50% 29 hod

Marta J.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

ITALIANO ON-LINE
CIAO MI CHIAMO MARTA. DA QUASI 20 ANNI VIVO IN ITALIA (MARCHE) DOVE LAVORO COME GUIDA TURISTICA ED ESEGUO TRADUZIONI IN AMBITO GIURIDICO (civile e penale)/COMMERCIALE. Ponúkam doučovanie úrovne od A1 až C2 pre jednotlivcov i skupiny, vrátane systematickej prípravy na jazykové skúšky, maturitu, dizertácie, prezentácie či akúkoľvek konverzáciu. Spoločne zlepšíme výslovnosť, gramatiku i písanie. Zaručujem osobitný prístup a možno i zábavu :-).

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Břetislav O.

Břetislav O.

Neoverená referencia

Prístup k študentovi veľmi flexibilný podľa úrovne jeho znalosti daného jazyka a je ochotná venovať dostatočný čas pre korektúry jeho písomných prejavov. Vzhľadom na jej prekladateľskú prax je schopná viesť výuku aj v celom rade špecifických oblastí / aj niektorých odborných/ spoločenského života. Odporúčam na výuku pre začiatočníkov ako aj pre pokročilejších.

Lenka M.

Lenka M.

Neoverená referencia

Pani Martu by som odporucila, pretoze ma bohate skusenosti s talianskym jazykom, slovnu zasobu. Zvlast by som vyzdvihla jej kreativitu a prisposobivost nakolko ma zaujimali iste temy a lektorka nemala problem a na profesionalnej urovni sme riesili vsetko, co ma zaujimalo. Z osobnej stranky vyzdvihujem spolahlivost, presnost, optimizmus. Nie su to len nudne hodiny, ale hodiny site na mieru, pocas vyucby som vycitila ochotu pomoct mi v zdokonalovani jazyka. Vazim si lektorku aj vdaka optimistickej nalade a vysokej profesionalite. Urcite odporucam.

Fotky a certifikáty