Zuzana S.

Mgr. Zuzana S.

Odpovedá do 10 hodín, na 60% správ
60% 10 hod

Zuzana S.

Príprava na príjimačky-medicína, farmácia, prírodné vedy. Ružomberok a okolie

Cena Od 15 €/hod
Popis Typy lekcií Zodpovedané otázky

Popis

Prosím v prípade info písať na mail alebo volať!
Som vyštudovaná učiteľka druhého stupňa VŠ v odbore pedagogika v uvedenej aprobácii predmetov+ počas štúdia som bola ako študentka pripravovaná na vyučovanie predmetu chémia. V súčasnosti učím na spojenej škole (základná škola + gymnázium), učím biológiu, geografiu aj chémiu pripravujem aj na prijímačky. Ako učiteľka spomenutých predmetov viem, že tieto predmety sú náročné a žiaci im často nerozumejú a potrebujú s nimi pomôcť. Rada doučím toho, kto má problém s týmito predmetmi či je to žiak základnej, či študent strednej či vysokej školy. Rovnako môžem pripraviť aj študentov, ktorí sa pripravujú na prijímacie skúšky na vysoké školy (psychológia, zdravotné školy, medicína,prírodné vedy), kde sa uvedené predmety vyskytujú. Mám aj testy na niektoré typy vysokých škôl hlavne na medicínu, ktoré môžem s Vami prebrať a doučiť veci, ktoré potrebujete. Tiež Vám môžem pomôcť pri písaní prác z daných predmetov, alebo vyriešiť úlohy z biológie, geografie alebo chémie prostredníctvom webu. ĎAKUJEM Mgr. Zuzana Sokolská.
P.S. Radšej mi volajte v prípade potreby alebo píšte na mail v osobitnej správe ako dať:reagovať na ponuku, nedá sa totiž bezplatne odpísať.
********, *****@***

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Zodpovedané otázky (6)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Zuzana S.

Úloha z chémie

Prosím ako vypočítať túto úlohu,10 Vypočítajte hmotnostný zlomok soli v roztoku, ktorý vznikol rozpustením 10g soli v 90cm3 vody.

Zuzana S.

pomoc ohladom protoonkogenov

Dobry deň, dostala som temu semestralnej práce: mechanizmy deregulácie protoonkogénov a možnosti ich detekcie. Už veľmi dlho hladam v učebniciach po internete a stále sa nemôžem dopracovať k odpovedi. Všade som našla len mechanizmy regulácie ale o deregulácii nepadlo ani slovo. Dalo by sa nejak…