Katarína S.

Katarína S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod

Katarína S.

Britská angličtina online

  • Doučuje aj online
  • Od  12 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Blogy

Popis

Volám sa Katka a som lektorka angličtiny. Zameriavam sa hlavne na prípravu študentov na jazykové skúšky (FCE, CAE, IELTS), maturity a konverzácie.

Čo sa stane, keď sa rozhodnete učiť AJ so mnou? Najskôr si overím vašu úroveň AJ (slovná zásoba, gramatika, schopnosť komunikovať) Na základe výsledkov pripravíme spolu plán – do úvahy zoberieme aj vaše záujmy (knihy, filmy, cestovanie...).

Kto som? Som lektorka s 10-ročnými skúsenosťami. Mám VŠ diplom v odbore prekladateľstvo a tlmočníctvo, jazykový certifikát CPE a úspešne som absolvovala medzinárodne uznávaný kurz CELTA.

Učenie jazykov je niekedy frustrujúce. Pri učení čerpám z vlastných skúseností a vždy svojich žiakov povzbudzujem a motivujem k učeniu. Teším sa na našu budúcu spoluprácu!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Gabriel K.

Gabriel K.

Neoverená referencia

Katka je veľmi milá osoba, ktorá má skvelý systém výučby. Vo svojom odbore je skutočne profesionálom. Okrem toho je veľmi priateľská a chápavá. Veľmi dobre vysvetľuje a vašu angličtinu vylepší a povýši na úplne novú úroveň. Ďakujem za skvelé doučovanie, ktoré bolo vždy originálne.

Martin K.

Martin K.

Neoverená referencia

Na Katku som natrafil náhodou, keď som si hľadal lektora angličtiny. Váhal som s oslovením, pretože nežijeme v rovnakom meste, a preto máme hodiny cez Skype, čoho som sa spočiatku bál. No svoje rozhodnutie neľutujem. Katka mi ušila hodiny na mieru. Keďže veľmi rád čítam, angličtinu sa učíme pomocou príbehov. Mojou najväčšou obavou bolo rozprávanie v cudzom jazyku, ale aj tento blok sa nám spoločnými silami podarilo odbúrať.

Zdenka D.

Zdenka D.

Neoverená referencia

Jednoznačne odporúčam slečnu Katku, ktorá ma doučuje už niekoľko rokov.Vedomosti, čo sa týka anglického jazyka má na veľmi vysokej úrovni. Jej príprava a prístup sú ukážkové. Maximálna spokojnosť.

Lívia P.

Lívia P.

Neoverená referencia

Super príprava na maturu, každému odporúčam!!!

Jana J.

Jana J.

Neoverená referencia

Katka je príjemná a veľmi trpezlivá. Gramatiku vysvetlí bez problémov aj niekoľkokrát keď je to potrebné. Hodiny u nej sú bez stresu. Učenie s ňou je zábava.

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Je možné zvládnuť jazykovú skúšku bez absolvovania kurzov?

Určite to možné je, no vyžaduje si to trochu organizácie, pretože vy si budete musieť určiť, čo sa budete učiť. Preto musíte poznať svoje silné a slabé stránky v danom jazyku.  Neprihlasujte…