David Z.

David Z.

Odpovedá do 9 hodín, na 100% správ
100% 9 hod
Prijíma študentov

David Z.

Prijíma študentov

Profesionálne hodiny Angličtiny, Business Angličtiny a Španielčiny

  • 5/5 (hodnotili 4 študenti)
  • 40 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Profesionálny lektor s takmer 10 ročnými skúsenosťami doučovania angličtiny vrátane špeciálne prispôsobených hodín pre firmy, manažérov a podnikateľov ponúka svoje skúsenosti, talent a zručnosti firemným klientom a podnikateľom, ktorí si chcú zlepšiť angličtinu a tým získať konkurečnú výhodu.

V súčasnosti vyučujem aj španielčinu pre začiatočníkov a pomáham im tak urobiť prvé kroky k spoznaniu španielskej a / alebo hispanoamerickej kultúry.

V minulosti som žil, študoval a aj pracoval v zahraničí niekoľko rokov. Medzi tieto krajiny patria USA, Kanada a Veľká Británia kde som si zdokonalil angličtinu a taktiež Nórsko, Francúzsko Belgicko a naposledy Mexiko.

So mnou sa nebudete učiť len slovíčka a gramatiku ale naučím vás v danom jazyku myslieť a prekonať rôzne mentálne bariéry čo vám dá obrovskú výhodu.

V angličine ponúkam pomoc všetkým úrovniam ale doučím aj na štátnice alebo budem konverzovať s vami aj v odbornom alebo v business jazyku.

Počas hodín sa vždy urobí pokrok. Viem byť aj prísny pre dobro študenta.

Milujem stretávanie ľudí z rôznych kultúr a cestovanie.
Nechýba mi entuziazmus a vášeň. Zistil som, že jeden zo spôsobov ako v živote uspieť je pomáhať uspieť iným.

Uvedená cena je pre hodinu jeden na jedného osobne. Okrem osobného ponúkam aj doučovanie online. V prípade skupinových kurzov sa cena upravuje podľa počtu ľudí, frekvencie a potrieb.
V prípade záujmu o hodiny sa platí záloha a vystavujú sa faktúry po každom mesiaci.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (13)

+ Pridať referenciu
Marian H.

Marian H.

5 odučených lekcií

Ďakujem Davidovi za prelomenie „bariéry“. Veľmi mi pomohol (a stále pomáha ;-) ) posúvať ma zo stavu večného začiatočníka na vyššie úrovne. Lekcie operatívne prispôsobuje mojim aktuálnym pracovným potrebám alebo záujmom. Hodiny sú pestré s a dynamické s využitím konverzácie, audio aj video programov, prekladov, písania ... podľa potreby. Vďaka jeho systému evidovania obsahu jednotlivých hodín/ lekcií, sa viem vždy vrátiť k preberanej téme a súvisiacim slovíčkam. Palec hore pre Davida a ... teším sa na ďalšie lekcie!

Erik H.

Erik H.

4 odučené lekcie

Hodiny anglického jazyka s Davidom sú veľmi pestré a stereotypu sa nemusíte obávať. David má bohate skúsenosti a vzdelanie, ktoré získal počas štúdia v zahraničí. Taktiež ma veľmi dobrý prehľad o tom čo sa deje vo svete či už to je ekonomika alebo politika. Vrelo odporúčam každému kto sa chce naučiť po anglicky alebo sa chce dostať späť do "formy". :-)

Michaela G.

Michaela G.

4 odučené lekcie

Dlho sme s manželkou hľadali lektora ktorý by dokázal mať ľudský a zároveň profesionálny prístup so zmyslom pre praktické využitie angličtiny podľa toho čo potrebujete a trpezlivú povahu. Pripravuje materiály vopred na každú hodinu a všetko nám poskytne v písanej forme na disku v google čiže nemusíte si písať poznámky počas hodiny. Spolupracujeme už niekoľko mesiacov kedy sme začali osobné hodiny v našich priestoroch. Počas pandémie sme museli pristúpiť na on-line výučbu aj keď sme sa tomu vyhýbali musím priznať že on-line s Davidom je výborný.

Jarmila B.

Jarmila B.

1 odučená lekcia

Vrelo odporúčam AJ s Dávidom. Pomohol mi pripraviť sa na pracovný pohovor vo veľkej medzinárodnej spoločnosti, na ktorom som uspela :) Je to učiteľ nielen s bohatými skúsenosťami, ale aj schopnosťou učiť.

Marianna N.

Marianna N.

Neoverená referencia

Davidovi môžem len ďakovať za prelomenie bariérov ohľadom live komunikácie v anglickom jazyku. Pred tým som neverila v sebe, myslela som si, že mám zlú angličinu a stále som stresovala, čo a kedy poviem zle. David mi veľmi pomohol, aby som sa cítila konfortne počas hodín, upozornil ma na chyby, ale formou ďalších lekcii, nie kritikou alebo negatívnym tónom. Vrelo odporúčam :)

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

David Z.

Angličina - it's been

je to vlastne it is been alebo it has been - aký je v tom rozdiel? čiže aj has sa môže skracovať na apostrof s ako is? keď to čítam v článkoch alebo počujem nechápem či chcú povedať it is alebo it has