Ivan U.

Ivan U.

Odpovedá do 5 hodín, na 100% správ
100% 5 hod

Ivan U.

Angličtina na mieru so skúseným lektorom

Cena Od 17 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som kvalifikovaný, skúsený, "ošľahaný" životom v anglicky hovoriacich krajinách, som flexibilný, som pripravený pomôcť...

Mám vyštudované učiteľstvo AJ a geografie, 6 rokov som žil a pracoval v USA, rok na Malte a niekoľko letných upršaných mesiacov som strávil aj v UK. Rok som študoval na American Hospitality Academy na Floride. Taktiež som držiteľom viacerých medzinárodne uznávaných certifikátov z oblasti someliérstva, štúdium som absolvoval v angličtine - info pre tých, čo by chceli "pospeakovať" s pohárikom dobrého červeného v ruke ;)

Uz vyše 6 rokov sa venujem výučbe angličtiny ako súkromný lektor, mám však aj niekoľkoročnú prax na strednej škole. Momentálne učím najmä online, no učím aj prezenčne vo firmách v Trenčíne. Venujem sa i business a odbornej angličtine (engineering, civil engineering, aviation ...). Angličtinou žijem a baví ma aj vo voľnom čase.

Ak chceš konečne zlepšiť svoju výslovnosť alebo gramatiku, máš už dosť byť večným začiatočníkom, túžiš "vymakať" sa v business angličtine, ktorú potrebuješ v práci, či len tak pokonverzovať a popri tom sa niečo naučiť...ozvi sa, spoločne to určite posunieme vpred.

CENNÍK:
Všeobecná angličtina, konverzácia - 1 osoba 18€/60min, 15€/45min
2 osoby 22€/60min
Odborná a business angličtina - 20€/60min
Firemná výučba, skupinová výučba - dohodou

Prvá hodina zdarma!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

17 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Ivona Ď.

Ivona Ď.

1 odučená lekcia

Ivona Ď. odporúčam Ivana pre jeho priateľský prístup a pripravenosť na hodinách. Veľmi oceňujem že dbá na výslovnosť. So synom si veľmi sadli a syn v ňom má nie klasického učiteľa, ale proste kamoša na angličtinu. Ak sa budete rozhodovať pre doučovanie, konverzáciu, alebo rozšírenie vedomostí, Ivan je tou správnou voľbou.

Albín S.

Albín S.

Neoverená referencia

Zatial som veľmi spokojný . Profesionálny, ale zároveň priateľsky prístup. Môžem len doporučiť.

Anna M.

Anna M.

Neoverená referencia

Odporúčam