Ivana S.

Ivana S.

Responds within 31 hrs, to 90% of messages
90% 31 hr

Ivana S.

Málo času? Angličtina & nemčina efektívne a pohodlne cez Skype

Preferred times: mornings, midday, evenings
Description References

Description

Ponúkam hodiny nemčiny a angličtiny cez Skype. Mám ukončený druhý stupeň VŠ z nemčiny a angličtiny, učiteľský kurz v Anglicku, stáž v Nemecku a s učením mám niekoľko ročné skúsenosti vrátane zahraničia.
Atmosféra na hodinách je pohodová a príjemná. Výučba je kreatívna, zábavná, zameraná na konverzácie, no hlavne efektívna. Učebný plán Vám ušijem na mieru tak, aby ste už po krátkom čase rozprávali sebavedome a pocítili pokrok.
Ak Vás moja ponuka zaujala, budem sa tešiť na našu prvú, ukážkovú hodinu zdarma. Učenie ma veľmi baví a verím, že bude aj Vás :)
Teším sa na naše spoločné stretnutie!

References (20)

+ add reference
Branislav H.

Branislav H.

Unverified reference

S hodinami nemčiny od Ivky som bol veľmi spokojný. Začal som s nimi kvôli životu v zahraničí, aby som si zlepšil komunikačné schopnosti. Ivka mi každú hodinu pripravila na mieru a vždy mi vedela veľmi jasne vysvetliť témy, ktorým som nerozumel. Pohodová atmosféra a Ivkina trpezlivosť veľmi pomáha učeniu, keďže to povzbudzuje pýtať sa na veci, ktoré nie sú úplne jasné. Ivka taktiež robí skvelé poznámky z hodiny, všíma si, ktoré učivo je dobré ešte raz zopakovať a skúša rôzne metódy, ako si ho študent môže lepšie zapamätať. Ivku by som jednoznačne odporučil každému, kto si chce zlepšiť jazykové schopnosti vo veľmi príjemnej atmosfére! :)

Alexandra J.

Alexandra J.

Unverified reference

S Ivkou som mala posledné mesiace hodiny nemčiny, z ktorých som sa vždy extrémne tešila. Ivka bola vždy pripravená na hodinu, čerpala z viacerých materiálov, prispôsobovala hodinu na moje potreby, komunikovali sme o veciach, ktoré boli zaujímavé. Ivka je nesmierne pohotová, chápavá a úžasne trpezlivá :) Po hodine mi vždy zasielala poznámky, takže som si aj sama vedela veci prejsť a aj teraz mám materiály pri sebe. Ivku určite odporúčam, budete sa tešiť na hodiny a učenie Vás bude baviť :)

Lívia P.

Lívia P.

Unverified reference

Na hodiny som sa prihlásila kvôli príprave na Goethe certifikát a Ivana ma viedla všetkými témami a problematikou rad radom so všetkou trpezlivosťou. Ukázala mi ako sa vysporiadať s ťažko zapamätateľnými javmi, ponúkla mnoho mnemotechnických pomôcok na lepšie spojenie si gramatických detailov v reči a predovšetkým mi dala veľa priestoru na konverzáciu. Prišla som s kompletne pasívnymi znalosťami a odchádzam pripravená rozprávať kľudne aj ekológii :D Hodiny sme mali 2x v týždni cca 10 mesiacov.

Marek J.

Marek J.

Unverified reference

Úplne môžem potvrdiť všetky dobré referencie. Ivana ma doučuje nemčinu a hodiny má vždy perfektne pripravené. Na začiatku si precvičíme učivo z predchádzajúcej hodiny a v priebehu hodiny a aj po jej skončení ešte posiela poznámky z vyučovania. Hodiny na seba logicky nadväzujú a učivo prispôsobí presne mojim potrebám. Vždy dodržiava dohodnuté termíny a nikdy nemešká. Pár krát som sa potreboval poradiť aj ohľadne angličtiny a aj tu mi vedela všetko potrebné výborne vysvetliť. Veľmi dobre mi padne aj to, že je vždy dobre naladená. Aj keď mám doučovanie po práci, keď som už unavený a nič sa mi nechce, tak už po prvých minútach sa teším, že máme opäť ďalšiu hodinu. A práve takéto doučovanie ma baví, čo je asi to najdôležitejšie.

Maťko U.

Maťko U.

Unverified reference

Vynikajúca učiteľka s profesionálnym prístupom. Určite odporúčam :)