Peťa B.

Peťa B.

Responds within 35 hrs, to 50% of messages
50% 35 hr

Peťa B.

  • Offers online lessons
  • From  25 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 25 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types References Photos & Certificates Blogs

Description

HELLO:) Moje meno je Peťa a učím angličtinu niekoľko rokov.
Rok som robila lektorku angličtiny v jazykovej škole Chantal. Pracovala som ako manažérka v jednej americkej firme 4 roky a učenie je pre mňa forma relaxu. Vyštudovala som angličtinu na Pedagogickej fakulte. Štúdium na tejto fakulte mi umožnilo nazrieť do niekoľkých metód učenia a psychológie žiaka. Mám bohaté skúsenosti s učením, doučovaním, ale hlavne s pozitívnym prístupom k učeniu. Moje najväčšie zameranie je prebudiť pozitívny vzťah k angličtine a z učenia urobiť radosť. O motivácii a pozitívnom prístupe som napísala diplomovú prácu, ktorej bola udelená pochvala dekana a video, ktoré z nej vzniklo má cez 13 000 videní a je používané učiteľmi pri výučbe. Kľudne si ho pozrite:) https://www.****** - no a berte prosím ohľad na to, že nie som profesionál. Neviem dobre strihať a moja technika nebola špičková. Pri učení detí využívam hry a motiváciu vo forme malých odmien. Na konci nášho ročného doučovania som deťom pripravila pokladovú hru, kde na základe anglických indícií našli poklad. Pri vyučovaní dospelých používam rôzne iné metódy a žiak si sám vyberie, ktorá mu najviac vyhovuje.

O mne: Som veľmi pozitívne naladený človek a rozhodnutá si plniť svoje sny. Ako prvý sen bolo vedieť po anglicky. V škole to nešlo, zmenila som prístup k učeniu a za tri mesiace som dokázala viac ako za tri roky:) Tento prístup učím aj svojich študentov a poviem Vám, že svojich študentov zbožňujem. Nejakým zázrakom si ma nájdu presne tie bytosti, ktoré naučia aj niečo nové mňa:). Ako účtovať, fotiť, či nestrácať čas. Všetci, ktorí makajú, majú krásne výsledky a sú úžasní. Čas si splniť ďalší sen o otvoriť si nové kurzy:) PeBl učí a naučí. Nie len angličtinu, ale aj ako správne sa učiť. Teším sa veľmi na Vás všetkých.

Lesson types

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

References (19)

+ add reference
Monika S.

Monika S.

Unverified reference

Petuska je uzasna lektorka a zaroven skvela osobka v jednom. Velmi si cenim jej uprimnost, vzacne rady, jej celkovy postoj k uceniu a najma podporu. Odporucila mi vhodny system ucenia, pomocky, techniky na zdokonalenie vyucby. Je to naozaj obdivuhodny clovek, velmi uprimny, ktory svoju pracu vykonava s laskou a zanietenim. Vrele odporucam

Mariana R.

Mariana R.

Unverified reference

Peťa je super. Chodím ku nej už dlhšie a v škole som sa výrazne zlepšila z 3/4 mávam 1/2. Peťa robieva doučovanie také uvoľnené a zábavne. Najviac sa mi vždy páčia tie nápady na hry a iný spôsob učenia. Zjednodušený spôsob. :D

Silvia P.

Silvia P.

Unverified reference

Peťke patrí veľká VĎAKA. Synovu nechuť k angličtine úplne zmenila, naše každodenné trápenia s angličtinou doma úplne pominuli a dnes mu úplne stačia hodiny doučovania a na vysvedčení to vytiahol na 1. Hodiny sú príjemné, zábavné, uvoľnené a veľa sa na nich nasmejeme. Som jej nesmierne vďačná za jej prístup a trpezlivosť. Ešte raz ďakujem.

Juraj J.

Juraj J.

Unverified reference

Na hodiny s Petou vždy veľmi rád spomínam lebo okrem toho že hodiny s ňou mi veľmi pomohli a veľa som sa za ten krátky čas naučil napomhlo aj to, že sme sa učili zábavnou formou a človek sa tam aj dosť nasmial čo podla môjho názoru je veľmi dôležité a človek si aj viac z hodiny zapamätá a odchádza s dobrou náladou a s úsmevom na tvári :) Nehovoriac o tom, že človek sa vždy teší už na ďalšiu hodinu a ide tam rád a nie z povinnosti :)

Alexandra M.

Alexandra M.

Unverified reference

K Peti chodím už od Októbra 2016 som veľmi rada že tam môžem chodiť veľmi mi pomohla a moje známky sa veľmi zlepšili Peti veľmi pekne dakujem Alex M.

pictures and certificates

Blogs (1)

Nehovorí sa zbytočne, že všetko zlé je na niečo dobré.

Po štvorhodinovej príprave na odpoveď z angličtiny som dostala 5, a to len preto, že som nevedela odpovedať na prvú otázku. K tomu výkonu bola udelená poznámka, že mám viac makať a menej sa flákať.…