Ivana M. Verified identity

Ivana M.

Responds within 11 hrs, to 100% of messages
100% 11 hr
Verified identity
Accepts new students

Ivana M.

Accepts new students

Lektorka francúzskeho jazyka Online

  • Offers online lessons
  • From  12 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 12 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Bonjour ! :)

👩‍💻 KTO SOM?
Som absolventkou magisterského stupňa na Univerzite Mateja Bela. Vyštudovala som prekladateľstvo a tlmočníctvo – francúzsky jazyk a kultúra a ruský jazyk a kultúra.
Mám za sebou niekoľko študijných pobytov vo Francúzsku.
Francúzskemu jazyka sa venujem už 15 rokov a doučujem už niekoľko rokov, vďaka čomu mám bohaté skúsenosti so študentmi rôznych vekových kategórií.

Ponúkam interaktívne hodiny francúzštiny pre pokročilých aj začiatočníkov, malých aj veľkých, starých aj mladých, business aj školákov

Je jedno, či sa chcete v jazyku zdokonaliť alebo sa ho učiť od základov. Dohodneme sa spolu na správnom študijnom pláne, ktorý Vám bude šitý na mieru a bude spĺňať Vaše požiadavky a očakávania.

AKO PREBIEHAJÚ LEKCIE FRANCÚZŠTINY?

1️⃣ Hodiny prebiehajú online cez SKYPE, ktorý ponúka množstvo užitočných funkcií. Okrem zdieľania obrazovky, videa či nahrávky. 90% hodiny prebieha vo francúzsko jazyku, pokiaľ nám to úroveň dovoluje.

2️⃣ Počas hodiny budeš trénovať najmä rozprávanie a zameriame sa na správnu francúzsku výslovnosť. Samozrejme hodiny prispôsobíme tvojim požiadavkam.

3️⃣ Pre rýchlejší progres s tebou pravidelne budem zdieľať tipy a zdroje, ako sa obklopiť francúzštinou aj mimo hodiny a ako ju zapracovať do tvojho bežného dňa. Študentom dávam tipy na užitočné stránky, francúzske pesničky, filmy či kontá na Instagrame

Cena za 45 minút je 300 EUR :)


Lesson types

Štandardná Hodina Francúzštiny

12 € / 45 min
Príprava na Maturitu FRJ

12 € / 45 min

References (5)

+ add reference
Peter C.

Peter C.

Unverified reference

S Ivanou sa učím francúzštinu už rok a som nadmieru spokojný. profesionállny prústup, materiály, hodiny vždy pripravené. Mávame hodiny konverzácie a moja úroveň sa neporovnatelne zlepšila. Francúzštinu potrebujem kvôli pracovným cestám do Francúzska a na Ivanu sa vždy môžem spolahnúť, že ma pred cestou pripraví a je vždy po ruke ked potrebujem pomôcť :) Merci!

Zuzana H.

Zuzana H.

Unverified reference

Hodiny sú veľmi zaujímavé, množstvo informácií podaných veľmi prijateľnou formou a vysvetluje na mnohých príkladoch, čo je veľmi efktné. Profesionálny prístup, veľmi vysoká úroveň výučby. Ivanka všetko dôkladne vysvetlí. Veľmi šikovná lektorka, som veľmi spokojná! Teším sa na ďalšie hodiny s milou a múdrou lektorkou. Môžem len doporučiť!

Majka K.

Majka K.

Unverified reference

Veľmi odporúčam. Ako výborná a skúsená lektorka mi veľmi pomohla po gramatickej a konverzačnej stránke vo francúzskom jazyku, začo som jej veľmi vďačná. Má vynikajúci prístup, hodiny sú zaujímavé - témy sú podľa mojich záujmov. Ďakujem pekne ! Pokračujeme !

Ivan M.

Ivan M.

Unverified reference

Som nadmieru spokojny. Už po prvých hodinách som začal v škole rozprávať po francúzsky! Dodala zdarma aj materiáli na učenie. Ivana je veľmi milá, ochotná a trpezlivá. Odporucam!

Katarína H.

Katarína H.

Unverified reference

S Ivankou spolupracujem už skoro 5 mesiace, hodiny prebiehajú konverzáciou na rôzne témy, kde veľmi rýchlo získavam novú slovnú zásobu a popri tom pracujeme s učebnicou na zdokonalenie gramatiky. Je veľmi príjemná, hlavne trpezlivá a stále usmievavá :) nechýba samozrejme ani profesionálny prístup. Netreba váhať, ale určite vyskúšať, stojí to za to, sú to veľmi príjemne strávené hodiny výučby :)