Krisztina S.

Krisztina S.

Responds within 8 hrs, to 100% of messages
100% 8 hr
Accepts new students

Krisztina S.

Accepts new students

Doučovanie/ príprava na pohovory, maturitu, štátnice, cerifikáty/ Business English/ Conversation - DVOJJAZYČNÝ VÝKLAD! (SK,HU)

Price From 22 €/hr
Preferred times: mornings, midday
Description Lesson types References Photos & Certificates Answered questions

Description

🔸️Doučujem individuálne, online alebo "facetoface", všetky vekové kategórie, začiatočníkov aj pokročilých, hodiny sú prispôsobené k vašim požiadavkám.

Pomáham:
👉študentom ZŠ a SŠ zlepšiť sa v angličtine, s domácou prípravou, vysvetlením učiva, slohovými prácami.
👉 maturantom s vypracovaním maturitných tém, prípravou na konverzácie a ústne odpovede, taktiež na písomné testy a aj prijímačky.
👉hļadajúcim novú prácovnú príležitosť, zdokonaliť sa v angličtine, pripraviť sa na pracovné pohovory, napisať motivačný list alebo životopis
👉 Vediem "Business English" kurzy na zlepšenie komunikačných schopností v odbornej angličtine
👉Som v kontakte so "žiakmi" aj mimo vyučovacích hodín a môžu sa na mňa kedykoľvek obrátiť.

📆 Vyučovanie zvyčajne prebieha pracovné dni od 8.00- 16.00. Poskytujem možnosť aj online lekcie.
(VIA Skype, Zoom, Messenger, Hangouts, Whatsapp...)

Moje výhody:
✔Viac ako 100 spokojných študentov
✔️ Študijný pobyt vo Veľkej Británii
✔️ Cestovanie v zahraničí (Ázia, Amerika, Afrika, Európa)
✔️ Štátna jazyková skúška na úrovni C1/C2
✔ Dvojjazyčná výuka (sk,hu)
✔️ Práca v zahraničí
✔️ Skúsenosti s výučbou Business English
✔ Vysokoškolské pedagogické vzdelanie
✔ Dlhoročné skúsenosti, recenzie, certifikáty, diplom
✔ Skupinové aj individuálne kurzy
✔ Online /face to face
✔ Vlastná učebna

🔸️Individuálnej výučbe anglického jazyka sa profesionálne venujem od roku 2009. Mojou silnou stránkou je rešpektovanie osobnosti a vedomosti študenta a prispôsobenia sa k jeho potrebám. Venujem sa témam, ktoré sú zaujímavé a veku primerané. Reálie sú zo života, tempo prispôsobujem podla potreby. Verím že kľúčom k úspechu je odhodlanie, pravidelnosť a tvrdá práca. Som empatická a cielavedomá, počúvam intuíciu, ktorá ma nikdy nesklamala.

🔸️Súčasťou mojej hodiny sú podrobné prípravy, materiály ktoré používame obdrží žiak online pred hodinou, alebo vytlačené po, domáce úlohy v maily alebo formou pracovných listov. Nájdete v nich cvičenia na nové slovíčka, hry a activity na precvičenie nových gramatických javov. Mám k dispozícii mnoho materiálov a knižiek, ktoré viem požičať alebo poslať.

🔸️Teším sa na Vás, neváhajte ma kontaktovať cez moju facebook stránku "doučovanie angličtiny levice"
Krisztina z Levíc

🔸️Viac o mne:
Doučujem osobne alebo cez skype ľudí, ktorí sa chcú zdokonaliť v angličtine. Hodiny "šijem na mieru", kladiem dôraz hlavne na Vaše požiadavky. Mám trpezlivý, zodpovedný prístup, angličtinu vyučujem 13 rokov. Som kvalifikovaná učiteľka so štátnou skúškou z anglického jazyka, pedagogiky a psychológie. Skúsenosti v učení som získala nielen ako učiteľka anglického jazyka, ale aj ako lektorka v jazykovej škole. V súčastnosti vediem súkromné kurzy pre učiteľov, dospelých, mládež a deti. Vďaka cestovaniu a pobyte v zahraničí som nadobudla bohaté komunikačné a jazykové schopnosti. Používam osvedčené tvorivé techniky vo výučbe, ktoré som získala v rámci štúdia vo Veľkej Británii.



Lesson types

Štandardná lekcia

22 € / 55 min

References (21)

+ add reference
Ľubomír P.

Ľubomír P.

Unverified reference

Dokáže skvele odhadnúť predpoklady študenta, jeho aktuálny stav znalostí, sleduje rýchlosť akou sa učí, individuálne sa venuje a na základe toho prispôsobuje učebnú osnovu. Praktické a využiteľné vzdelávanie, ktoré môže študent ihneď použiť v bežnom živote po odchode z hodiny. Mám skvelú skúsenosť a odporúčam.

Tutor's answer:

Ďakujem krásne.

Zuzana H.

Zuzana H.

Unverified reference

Kristína je skvelá učiteľka. Má individuálny prístup, vždy sa snažila, aby hodina bola zaujímavá. Každý si pri nej nájde presne, čo potrebuje a preto ju odporúčam, či začiatočníkom, či pokročilým.

Alica T.

Alica T.

Unverified reference

Kristína je skvelá učiteľka, na lekcie k nej som chodila pravidelne a vždy som sa veľmi tešila. Má skvelý individuálny prístup, vždy sa snažila aby hodina bola zaujímavá a aby som sa niečo nové naučila. Lekcie vedela vysvetliť tak aby ich študent pochopil. Vrelo odporúčam či už začiatočníkom alebo pokročilým, každý si pri nej nájde presne to čo potrebuje.

Tutor's answer:

Ďakujem krásne Alicka.

Marian K.

Marian K.

Unverified reference

Lekcie prebiehali dynamicky, štýl výučby bol vynikajúci.. a musím spomenúť, že pozitívna energia, ktorá z Kristíny sršala, bola nákazlivá. Maximálna spokojnosť, odporúčam..

Tutor's answer:

Ďakujem.

Tibor C.

Tibor C.

Unverified reference

Veľmi pozitívne hodnotím jej kamarátsky, profesionálny a individuálny prístup k študentovi. Na hodiny je vždy vopred pripravená a dokáže výučbu "oživiť". Vie si nájsť spôsob ako dobrovoľne prinútiť študenta k učeniu a následne si angličtinu veľmi obľúbiť. Má bohaté skúsenosti zo zahraničia, čím oživí hodiny :) Vrelo odporúčam.

Tutor's answer:

Ďakujem krásne.

pictures and certificates

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Krisztina S.

Preklad

Dobrý deň potrebovala by som preložiť túto vetu: I didn't drain him. Za odpoveď vopred ďakujem.