Patrícia M.

Patrícia M.

Responds within 11 hrs, to 80% of messages
80% 11 hr

Patrícia M.

Progresívne v angličtine- pre všetkých

Price From 20 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend

Description

Ahojte všetci 💫, ktorí chcete urobiť krôčik vpred alebo napredovať "míľovými krokmi"- každý máme svoje priority. Som tu pre všetkých- detičky, študenti, mamičky na materskej, podnikatelia, tí, ktorí chcú vykročiť zo svojej ulity a utekať vpred alebo tí, ktorí chcú nabrať tvar a obrúsiť ho... Vždy je možnosť sa pustiť do spoznávanie jazyka, ak ste na to pripravení a rozhodli ste sa, že je na to ten správny čas PRÁVE TERAZ!
Už 17 rokov pôsobím v oblasti lektorovania. Posledných vyše 7 rokov veľmi intenzívne na denno dennej báze pracujem na sebe, aby som VÁM dala čo najviac. Všetci moji doterajší študenti ma tvarovali a krásne vytvarovali 💙. A naopak, ja som tvarovala ich jazykové zručnosti. Individuálnym prístupom som sa naučila nahliadať na každého jedného študenta z iného uhla pohľadu a voliť ten správny prístup a metodiku, aby to bolo obohacujúce. Koncentrujem sa na vaše potreby či požiadavky a v každom jednom prípade sa úspešne napreduje. Každým jedným krôčikom vpred sa človek zlepšuje, ak to zahŕňa tu správnu motiváciu, zvedavosť, nadšenie človeka, aj moje ☝️, pre to štúdium a v neposlednom rade štipku lásky.
Cestujem po celom svete, čiže som v ustavičnom aktívnom kontakte s anglickým jazykom takmer na denno-dennej báze. Stále na sebe pracujem, aby som vám poskytla to najlepšie z tejto oblasti, z tohto jazyka.

Pracovala som sedem rokov v UK ako stewardess-ka, čiže anglický jazyk ovládam na vyššej úrovni. Približne rok som strávila v NY, USA nie v slovenskej komunite ;). Táto skúsenosť moje jazykové zdatnosti ale aj postoj voči svetu a životu vyformovala a vybrúsila. A v neposlednom rade, mám skončenú vysokú školu UKF Nitra v odbore prekladateľstvo/tlmočníctvo anglický/ruský jazyk, čo tiež určite prispelo k dosiahnutému stupňu ovládania jazykov, aj keď poznávanie sveta je škola na nezaplatenie.

Mám kurzy spojené so skúsenosťami ako efektívne, sebavedomo, hravo a najmä prirodzene viesť aj tých najmenších na ich zžitie sa s angličtinou. Tieto čisté dušičky, ktoré hĺtaju informácie veľmi otvorene a zanietene sú "najlepšími kandidátmi" 😉.

Taktiež poskytujem pevné základy do sveta ruského jazyka. Azbuka- čítanie, písanie, gramatika, lingvistika, literatúra...
Dva zimné semestre som počas vysokoškolského štúdia študovala ruštinu v Moskve, RF. ...skúsenosť na nezaplatenie... 🙏nielen kvôli prirodzenému sklzu do samotného jazyka z toho lingvistického hľadiska, ale aj kvôli bližšiemu zoznámeniu sa s Ruskom ako krajinou, jeho kultúrou, ktorá je tak silná, tradíciami, mentalitou ľudí, históriou atď.

Rada by som svoje skúsenosti, zážitky a najmä vedomosti predala ďalej tým, ktorí o ne majú záujem a pre ktorých nadišiel ten správny čas sa "učiť", spoznávať, vyformovať sa a zúžitkovať to v realite, či už v školách- pri štúdiach, v pracovnej oblasti alebo vo svete pri cestovaní :)

Lesson types

Štandardná lekcia

20 € / 60 min