Andrea S.

Andrea S.

Responds within 9 hrs, to 60% of messages
60% 9 hr

Andrea S.

LEKTORKA anglictiny,ktora anglictinu nielen uci, ale nou zije

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description References Photos & Certificates

Description

Prosim,kontaktujte ma len na anglictina2020@gm..l.com

Chcete vediet po anglicky, ale nebavi vas sa dookola ucit to iste?Ja anglictinu neucim,ja ju NAUCIM.
Lekcie sijem na mieru podla potrieb studenta.
12rokov som zila v anglicky hovoriacich krajinach.
Ucim aj zahranicnych studentov.Anglictinu mam na urovni native speaker. Materialy maju u mna studenti zdarma a zasielam ich priamo pocas lekcie v PDF a Word formate(zvladne otvorit kazdy :)) Mam studentov vo veku od 16 do 64 rokov. Ak chces vediet rozpravat pravou anglictinou a naucit sa frazy a frazalne slovesa,ktore su neoddelitelnou sucastou anglickeho jazyka a neovlada ju vacsina ucitelov anglictiny na skolach(ucim aj tych ),si na spravnej adrese :)
Pozri si moj profil na Facebooku ;) Ucim sa efektivne ;)

References (13)

+ add reference
Stanka L.

Stanka L.

Unverified reference

Som rada,že som našla takú šikovnú učiteľku. Konečne sa mi darí utriediť si v hlave , ako funguje angl. gramatika bez memorovania poučiek. Naviac nikdy žiadny problém pri zmene termínov lekcií. Díky

Marek B.

Marek B.

Unverified reference

Aďka je pani učiteľka a kebyže máme takýchto učiteľov v našom školstve, tak hovoríme plynule niekoľkými jazykmi. Odporúčam všetkými desiatimi.

Kristína Š.

Kristína Š.

Unverified reference

Andy je super! Za pár lekcií sme toho prebrali tuším viac, ako dokopy na strednej škole :D Veci super vysvetľuje, to, čo hovorí dáva logiku. Vďaka tomu si veci pamätám, nebifľujem sa, ale naozaj sa ich učím. A pri rozprávaní potom rozmýšľam, ako vetu formulovať, nie preto aby som sa "trafila", ale preto, lebo mi to tak už príde prirodzené. Bola som trochu skeptik, čo sa týka skype-u (som typ, čo si tieto veci nevie predstaviť bez osobného kontaktu), ale po prvej hodine som sa úplne upokojila. Je to super, Andy vie, čo robí, takže hodinu vedie úplne prirodzene, ani nemáte pocit, že nie je vedľa vás osobne. Plus je to super flexibilné. Andy odporúčam, nikdy som nezažila lepšieho jazykového učiteľa :-)

Zuzana B.

Zuzana B.

Unverified reference

Konečne som našla lektorku angličtiny z ktorej nemám stres a na hodiny angličtiny sa teším! Bola som večný začiatočník a až teraz pri Andy mám pocit, že sa posúvam vpred. Andy je veľmi sympatická, trpezlivá a vtipná. Ma vysokú odbornosť a dokáže nové veci a gramatiku podať tak, že si to človek zapamätá. Neučí len strojovo z knihy, ale všetko čo učí ma zažité a vysvetľuje ako a kedy dané frázy použiť. A hlavne nezaháľa! Ide jak motorová myš 🙂, čo ja veľmi oceňujem, lebo čas je v dnešnej dobe drahý. Vrelo odporúčam!

Hana F.

Hana F.

Unverified reference

Ak hladate velmi trpezlivu native speakerku, ktora vie vyborne vsetko vysvetlit a je dokonala pre zaciatocnika aj pre velmi pokrocileho, urcite odporucam Andy Ucim Sa Efektivne . Pohodlne cez skype z domu, posiela materialy, ktorymi vas pocas skypu preklepne a tym, ze je native speaker, vie aj vselijake odtienky, ktore vy netusite. Je super!

pictures and certificates