Andrej V.

Andrej V.

Responds within 2 hrs, to 70% of messages
70% 2 hr
Accepts new students

Andrej V.

Accepts new students

Angličtina, ktorá má význam

  • 5/5 (rated by 1 student)
Price From 17 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Ahoj,

volám sa Andrej a učím anglický jazyk formou, ktorá ma význam. Používam vlastné osvedčené materiály, ktoré výučbu zjednodušujú a napredovanie je tak citeľnejšie. Študenti sa preto na moje hodiny tešia a nehľadajú výhovorky. Dôraz kladiem hlavne na schopnosť pružne reagovať a samostatne komunikovať. S tým súvisí princíp mojej výučby kedy študent musí sám tvoriť a prekladať vety, tak ako je tomu v reálnych situáciách. Nesmierne dôležitá je aj správna výslovnosť, ktorá študentom robí veľké problémy. Jej neznalosť je hlavným dôvodom prečo študent rodenému hovoriacemu nerozumie.
S výučbou mám už dlhoročné skúsenosti, takže mám prax v tom, čo funguje a čo nefunguje.
Absolvoval som jazykové pobyty v Londýne a Brightone a pracoval pre anglickú leteckú spoločnosť a americkú cestovnú agentúru.

Každému vyhovuje niečo iné, preto je prvá hodina len skúšobná a nezáväzná a je zadarmo. Priblížim ti na nej moje vyučovacie metódy a postupy ako najlepšie dostať angličtinu do hlavy. Rozhodnutie potom nechám na teba.

Výučba prebieha cez Skype.

Vyučovacia hodina trvá 60 minút a jej cena je 17 EUR.

Teším sa na prípadnú spoluprácu.

Lesson types

Štandardná lekcia

17 € / 55 min

References (13)

+ add reference
Zdenko B.

Zdenko B.

1 lesson taught

anglictinu som mal na zakladke aj strednej ale nevedel som dat dokopy obycajnu vetu. myslel som si ze naucit sa cudzi jayzk je proste nad moje sily, tento chlapik mi ukazal ze sa to da ked je spravny pristup. mne staci sa len dohovorit a najma aby som tym anglicanom rozumel aj ja co sa mi uz dari lebo vyslovnost tohto ucitela nie je slovenska ako to bolo na mojej skole

Alexander N.

Alexander N.

Unverified reference

Ak pozeráš o doučovatelovi ktorý robí to čo ho baví a nehľadáš nudné pomalé doučovanie tak si na správnom profile. Anglický jazyk som sa učil dokopy asi 10 rokov ale nevedel som si v zahraničí ani objednať nie to ešte s niekým viesť ľahkú konverzáciu po anglicky. Andrej mi v angličtine otvoril oči (metaforicky) teda uši a ústa. Jeho výslovnosť je iný level , časy vysvetlí hravo, jednoducho a hlavne pochopiteľne a mnoho ďalšieho. Opraví ta toľko krát pokiaľ si to nezapamätáš a to trpezlivo, bez toho aby si sa cítil hlúpo. Vrelo odporúčam!

Viera V.

Viera V.

Unverified reference

Andrej je výborný učiteľ a zároveň veľmi príjemný človek. Na hodiny s ním sa vždy teším, čo je pre mňa pri učení sa angličtiny veľmi dôležité. Motivuje ma to zlepšovať sa aj v dni, kedy sa mi do toho úplne nechce. Andrej dokáže aj zložité veci vysvetliť tak, aby som ich pochopila a následne vedela využiť. Na hodiny je vždy pripravený a je ochotný sa flexibilne prispôsobiť mojím požiadavkám. Hodiny s ním preto určite odporúčam :)

Silvia B.

Silvia B.

Unverified reference

Andrej je naozaj super učiteľ. Kým som začala s ním, vystriedala som asi 5 učiteľov. Veľmi dobre vysvetľuje, je trpezlivý, hodiny sú príjemné, je hlavne veľmi dôsledný, kladie dôraz na detaily. Ja som veľmi spokojná a skutočne veľmi odporúčam.

Dominika V.

Dominika V.

Unverified reference

Angličtina, ktorá baví, pretože hodina je zaujímavo vedená a vidieť, že sa na ňu Andrej aj patrične pripravuje. Veľmi kvitujem aj anglickú výslovnosť, na ktorú Andrej kladie vysoký dôraz. Vrelo odporúčam!