Tomáš G. Verified identity

Tomáš G.

Responds within 3 hrs, to 100% of messages
100% 3 hr
Verified identity
Accepts new students

Tomáš G.

Accepts new students

Príprava na prijímačky a monitor

  • 5/5 (rated by 58 students)
  • 427 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  20 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 20 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates Answered questions

Description

Ahojte, moje meno je Tomáš. Navštevoval som gymnázium pre mimoriadne nadané deti a študoval som psychológiu na Univerzite Komenského v Bratislave 📖. Učenie je niečo čo ma napĺňa, preto sa aj teším z každého úspechu svojich študentov 👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓.

Svoje znalosti zo psychológie uplatňujem pri výučbe študentov. Ku každému študentovi sa snažím nájsť správnu cestu, ktorou učivu čo najľahšie porozumejú. Pozorujem kognitívne procesy u študentov, aby som vedel čo najlepšie pochopiť ich zmýšľaniu 🧠. Uvedomujem si, že každý prijíma nové informácie iným spôsobom, preto aj dbám na individuálne potreby jednotlivca 💭.

MOJE SKÚSENOSTI
👉🏻 učenie na základnej súkromnej škole Edulienka
👉🏻 viac ako 4500 odučených hodín
👉🏻 600 spokojných žiakov a žiačok
👉🏻 zakladateľ a lektor v JEDU
👉🏻 7-ročná prax doučovania
👉🏻 učenie aj Hejneho metódou
👉🏻 skúsenosti s výučbou žiakov s poruchami učenia
👉🏻 hravá metóda vyučovania matematiky
👉🏻 prax na matematickej súkromnej škole zameranej na prípravu na prijímacie pohovory a monitor
👉🏻 pôsobenie v neziskových organizáciách P-mat a Trojsten, ktoré sa venujú výučbe a vzdelávaniu najlepších študentov zo Slovenska

Hodiny vediem zábavným a náučným spôsobom, aby študent odbúral odpor ku danému predmetu a našiel 🔎 v ňom krásu .

Prvá hodina je spoznávacia 👋🏻, kde sa snažím priblížiť študentom a vytvoriť im priateľské prostredie. Tiež si prejdeme spoločne test 📃, aby som vedel aké má znalosti v danom odbore, kde má medzery a hlavne ako rozmýšľa pri riešení úloh. Následne vďaka týmto poznatkom nastavujem ďalšie hodiny.

Z matematiky pripravujem študentov na prijímacie pohovory, monitor, maturitu, SCIO testy, TSP, olympiádu, či len vysvetlenie učiva ➕. Okrem toho učím fyziku 🧪, slovenčinu 📕 na úrovni ZŠ a geografiu 🌎 aj na úrovni SŠ. So psychológiou rád pomôžem aj na úrovni VŠ. Tiež trénujem šach a logické myslenie ♟️.

Poslednú hodinu pred skúškou nepreberám so študentom nič z danej témy, zameriavame sa len na psychickú prípravu 🧘🏻. Vysvetľujem ako funguje stres, spravíme si pár cvičení na odbúranie stresu a učíme sa, ako si dobre rozložiť čas či ako sa dostatočne koncentrovať počas celej skúšky 🎯.

Veľmi rád si pýtam od študentov spätnú väzbu. Rovnako aj ja pravidelne informujem rodičov/študentov o pokroku 📞.

Ponúkam kompletnú prípravu na monitor zo slovenčiny a matematiky, pričom je možnosť využiť moje materiály a testy 📝.

Učím aj dvojice, trojice alebo aj skupiny študentov 👥. Používam materiály na tímové aktivity 🎲. Pri výučbe viacerých študentov je cena nižšia.

Poskytujem veľa vlastných materiálov a testov, ktoré som vytvoril na pretestovanie vedomostí 🗂️. Z každej hodiny robím študentom poznámky, ku ktorým sa vedia dostať aj hocikedy v budúcnosti 🕒. Celý dokument s poznámkami je spísaný podľa dátumu hodín, vďaka čomu si vedia študenti nájsť čo sme ktorú hodinu preberali 🗓️.

Lesson types

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

References (56)

+ add reference
Andrea G.

Andrea G.

78 lessons taught

Tomáša ako doučovateľa matematiky a fyziky hodnotím veľmi pozitívne. Pripravuje moje deti na prijímacie skúšky na gymnáziá, olympiády a písomky. Má vynikajúce znalosti učiva, ktoré vysvetľuje mojim deťom zrozumiteľne a zaujímavo. Jeho prístup je priateľský a trpezlivý. Ja a moje deti sme veľmi spokojní.

Monika G.

Monika G.

36 lessons taught

Tomáš je vynikajúci, spoľahlivý, trpezlivý a veľmi ochotný človek. Môj syn sa na jeho doučovanie vždy veľmi teší. Zlepšil sa v matematike a v doučovaní stále pokračujeme.

Nella S.

Nella S.

34 lessons taught

Tomáša môžem len odporučiť !! Prístup veľmi milý, priateľský, učivo perfektne vysvetlené k pochopeniu, trpezlivý a spoľahlivý. Pripravoval moju dcéru k monitoru a na prijímačky. Tiež veľmi spokojná. Ďakujem za ochotu a pomoc.

Anna Š.

Anna Š.

28 lessons taught

My sme s pánom Tomášom veľmi spokojní.... Môj syn sa zlepšil o 100% vďaka jednoduchému vysvetleniu... podotýkam, boli presne identifikované a vychytané synove medzery.... Za nás 100% profesionalita.. Odporúčame

Darina T.

Darina T.

22 lessons taught

Tomáša móžem veľmi doporučiť. Hlavne v týchto časoch keď deťom chýba vysvetlenie učiva. Dcéra má hodiny cez internet a je to úplne super. Nie je žiaden problém. Napreduje v matematike a tiež sa pripravuje na 8 roč. gymnázium. Sme radi že sme ho našli. :-)

pictures and certificates

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Tomáš G.

Matematika 8. ročník

Dobrý deň ,prosím Vás vedel by mi niekto napísať jednoduchý obvod a obsah kosoštvorca , kosodlžníka ,trojuholníka , pravouhlého trojuholníka . Budem rada ,keď mi niekto pomôže . Ďakujem