Simona K.

Simona K.

Responds within 24 hrs, to 30% of messages
30% 24 hr

Simona K.

Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Answered questions

Description

Študujem na Vysokej škole Manažment, vyštudovala som obchodnú ekonomickú strednú školu, milujem matematiku, z ktorej som aj zmaturovala :) Taktiež mám veľmi rada deti a doučovanie ich.

Answered questions (9)

This tutor has helped to answer these study questions

Simona K.

Predpokladajme, že poznáme rovnicu dopytu P=20–QD a rovnicu ponuky P=QS na trhu po spotrebných tovaroch.

a) Aká je rovnovážna cena a množstvo tovaru? Odpoveď graficky znázornite. b) Na krivke dopytu ilustrujte situáciu, keď zníženie ceny z 10 € na 7€ vedie k zvýšenému záujmu o spotrebné tovary. Aké bude nové množstvo? c) Vypočítajte cenovú elasticitu dopytu a výsledok správne interpretujte.

Simona K.

Funkcie

Potrebovala by som vysvetliť ako počítať nasledovné príklady,čo si precvičiť aby som to pochopila nastúpila som na vysokú a začali sme sa venovať tomuto a veľmi tomu nechápem za odpovede budem vďačná.

Simona K.

Matematika prijimacky

Dobrý deň, chcem sa opýtať náhodou nevedel by si niekto nájsť čas a pomôcť mi vyriešiť tieto príklady? Potrebovala by som si skontrolovať, ale Správne odpovede Nie sú k dispozícii. Budem vďačná aj za postup ako ste to vyriešili. Prajem pekný deň PS: pošlem Vám link na ten test Test: https://www…

Simona K.

Domáca úloha z matematiky

1./ Rieš nerovnicu, riešenie vyznač na číselnej osi, zapíš interval, urob overenie: -3.(2x + 4) ≥ -8 – (x – 1) 2./ Rieš nerovnicu, riešenie vyznač na číselnej osi, zapíš interval: 𝑥+1 5 − 𝑥−2 2 < 3 10 3./ Pre aké celé kladné čísla b má výraz 5𝑏+4 3 hodnotu menšiu ako 7? 4./ Rieš nerovnicu: 2.(4x-5)…