Tibor K. Verified identity

Tibor K.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Verified identity
Accepts new students
Free trial lesson

Tibor K.

Accepts new students
Free trial lesson

Lektor informačných technológií - tibioto

Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates Blogs

Description

👉🏻 Kto som?
Volám sa Tibor a realizujem kurzy orientované na získanie či posilnenie zručností v oblasti informačných technológií. Ponúkam školenia zamerané na výuku základných princípov programovania pre deti či študentov, školenia určené nezamestnaným k získaniu kvalifikovanejšej práce a rovnako tak zamestnaným pre dosiahnutie vyššej špecializácie v stávajúcom či budúcom zamestnaní. Neustále sa vzdelávam a spätná väzba od klientov mi je vždy inšpiráciou a novou výzvou do budúcnosti.

👉🏻Aké požiadavky je potrebné spĺňať?
Postačuje základná znalosť obsluhy počítačových periférií ako sú myš, klávesnica, monitor a základná orientácia v prostredí Microsoft Windows.

👉🏻Prečo si vybrať práve mňa?
✅ODBORNOSŤ
Dosiahnuté vysokoškolské vzdelanie ukončené s vyznamenaním sa prejaví na kvalite výuky a získaných vedomostiach.

✅FLEXIBILITA
Maximálne sa prispôsobím klientovi a spôsobu školenia, ktorý preferuje. Kurz môže prebiehať online, prípadne prezenčne v mojich alebo Vašich priestoroch.

✅DOSTUPNOSŤ
Moje kurzy sú určené pre všetkých – od detí, študentov až po nezamestnaných či pracujúcich.

✅PRAX
Výuka je dopĺňaná množstvom praktických príkladov inšpirovaných mojimi skúsenosťami na pozícii programátora a lektora, pričom na tieto činnosti mám aj osvedčenie o živnostenskom oprávnení. O mojich kvalitách Vás presvedčí nielen široký rozsah úspešne zrealizovaných školení v spoločnostiach ako Marius Pedersen, Colas, Kinekus, Panasonic, Brose, MSM (a ďalšie), ale aj konkrétne referencie od klientov.

✅ZODPOVEDNOSŤ
Ponúkam trpezlivý a individuálny prístup prispôsobený tempu klienta. Promptná komunikácia bude pevnou súčasťou našej spolupráce.

Lesson types

Skúšobná lekcia

Nie ste si istí, či viete správne formulovať Vašu požiadavku písomne? To vôbec nevadí. Získajte bezplatnú online konzultáciu ešte dnes a využite tento priestor na popísanie Vášho problému bez nadbytočného vypisovania.

Free / 20 min
Štandardná lekcia

15 € / 45 min
Poradenstvo pri kúpe/upgrade laptopu

Neviete sa rozhodnúť, či si kúpiť nový notebook alebo urobiť upgrade súčasného? Táto konzultácia Vám prinesie odbornú a komplexnú odpoveď. V prípade kúpy nového, zabezpečíme expertízou výber optimálneho riešenia s ohľadom na pomer ceny, kvality a výkonu. Upgrade bude zasa pozostávať nielen z optimálneho výberu hardvérových komponentov, ale môže pokračovať aj jeho profesionálnou inštaláciou.

20 € / 45 min

References (21)

+ add reference
Filip X.

Filip X.

Unverified reference

S Tiborom som riešil kúpu a aj servis viacerých notebookov. Pri kúpe nového zariadenia mi veľmi dobre poradil a pomohol nájsť zariadenie s pre mňa potrebnými parametrami a ešte aj za rozumnú cenu. Určite mi jeho poradenstvo v tejto veci ušetrilo nemalú sumu. Tak isto mi servisoval a hardvérovo upravoval 2 notebooky. Vďaka jeho vedomostiam a zručnosti v tejto sfére sa aj zo 7 ročných zariadení stali opäť počítače ktoré zvládajú každodennú prácu s požiadavkami na dnešnú dobu. Veľmi milý a ochotný prístup. Veľmi zrozumiteľné a využiteľné poradenstvo co sa týka hardvéroveho aj softvérového vybavenia počítačovej techniky. Tiborove služby môžem len odporučiť.

Matej C.

Matej C.

Unverified reference

Tibor bol môj vedúci pri vypracovaní mojej bakalárskej práce zameranej na SAP a musím povedať, že som bol s jeho spoluprácou veľmi spokojný. Jeho znalosti a skúsenosti v oblasti SAPu sú na veľmi vysokej úrovni a jeho pomoc mi umožnila lepšie porozumieť problematike a efektívnejšie riešiť vzniknuté problémy. Tibor sa vyznačuje profesionálnym prístupom, trpezlivosťou a ochotou pomôcť. S jeho vedením som úspešne dokončil prácu a dosiahol vynikajúce výsledky. Jeho podpora a cenné rady v oblasti SAPu boli neoceniteľné a pomohli mi vytvoriť kvalitnú bakalársku prácu. Som vďačný za jeho angažovanosť a odporúčam ho pre akýkoľvek projekt súvisiaci s programom SAP.

Tutor's answer:

Matej, úprimne ďakujem za skvelú referenciu. Som hrdý, že som mohol byť súčasťou tvojho akademického úspechu, ktorý si zvládol na výbornú. Verím, že naša spolupráca môže byť inšpiráciou aj pre budúce projekty a ešte raz ti aj touto cestou gratulujem!

Filip J.

Filip J.

Unverified reference

Tibora môžem len doporučiť, profesionálny príjemný prístup, rýchle jednanie, výuka na vysokej a kvalitnej úrovni. Mňa konkrétne zasvätil a prešiel úvodný kurz do programu SAP. Po absolvovaní kurzu môžem povedať že som pripravený nájsť si prácu kde je tento program obsadený, a tam sa už len ďalej zdokonaliť v odvetví v ktorom budem pracovať.

Tutor's answer:

Filip, ďakujem. Verím, že sa ti podarí nájsť skvelú prácu v ktorej sa budeš môcť úspešne rozvíjať v odvetví, ktoré ťa bude baviť.

Lenka K.

Lenka K.

Unverified reference

Tibor je šikovný mladý lektor, ktorý ma uviedol do problematiky SAP ABAB/4. Naučil ma pracovať v prostredí a vytvárať aplikácie. Zároveň mi pomohol k hlbšiemu osvojeniu a porozumeniu ABAB/4 pri zvládnutí väčšieho projektu - naprogramovaní aplikácie (interné a transparentné tabuľky, funkcionalita, dialógové programovanie, ALV). Pochvaľujem si jeho trpezlivý prístup a časovú flexibilitu. Úprimne Tibora odporúčam a ďakujem. Lenka

Tutor's answer:

Lenka, som potešený, že si si našla čas a napísala mi takú pozitívnu referenciu. Tvoje slová sú pre mňa motiváciou a záväzkom zároveň. V ďalšom vysokoškolskom štúdiu ti prajem veľa úspechov. Tibor.

Martina K.

Martina K.

Unverified reference

Pán Tibor sa v januári 2023 zúčastnil na akcii Bloková výučba stredoškolských predmetov na našom gymnáziu. Spolupráca s ním bola, jedným slovom, výborná - bol vynikajúco pripravený na hodiny, otvorený rôznym požiadavkám z našej strany, ústretový voči študentom, vysoko organizovaný a, samozrejme, jeho znalosti boli excelentné. Úprimne hodiny s p. Tiborom odporúčam všetkým, ktorí sa chcú v problematike IT zlepšiť. Martina

Tutor's answer:

Ďakujem veľmi pekne za výborné hodnotenie p. Martina. Podieľať sa na tejto akcii bolo pre mňa jednoznačne prínosom a za túto možnosť, ústretový a profesionálny prístup z Vašej strany taktiež ďakujem. Tibor

pictures and certificates

Blogs (1)

Cudzie jazyky a multimediálne platformy

Patríš do skupiny ľudí, ktorí preferujú učenie sa cudzích jazykov pozeraním filmov či seriálov? Si zároveň znechutený z aktuálnej ponuky poskytovateľov streamovaných médií? Ak si odpovedal na obe…