Dunja I.

Dunja I.

Accepts new students

Dunja I.

Accepts new students

Doučovanie angličtiny a konverzácie pre deti aj dospelých na každej úrovni a zdokonaľovanie pre pokročilých aj veľmi pokročilých

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend

Description

Volám sa Dunja a veľmi rada ti pomôžem zlepšiť sa alebo začať od úplného začiatku s hlavným jazykom vo vede, biznise a zahraničí.
Mám certifikát CPE na úrovni C2 s najlepšou známkou A.
V 2019 som sa bola lektorkou vo Volis Academy a za rok, ktorý som tam pôsobila som sa naučila pracovať s dospelými aj s Callanovou metódou z ktorej niektoré metódy aplikujem aj na svojich hodinách. Zároveň som súkromne doučovať aj deti, vďaka čomu mám skúsenosti s doučovaním detí s ADD či ADHD.
Rok som študovala učiteľstvo anglického jazyka a biológie z čoho som získala základy učiteľskej psychológie i teoretických znalostí anglického jazyka a biológie.
Teraz študujem chémiu na Prírodovedeckej fakulte Univerzity Komenského.
Najradšej doučujem cez skype. Som trpezlivá, dôsledná a hodiny prispôsobujem individuálne každému študentovi podľa jeho/jej silných no hlavne slabých stránok. Verím, že vyučovať v uvoľnenej atmosfére je základ aby sa študent/ka nebál/a a dokázali sme toho vstrebať čo najviac. Budeme rozprávať, písať a hlavne sa toho veľa naučíme!