Zuzana Š.

Zuzana Š.

Responds within 10 hrs, to 100% of messages
100% 10 hr
Accepts new students

Zuzana Š.

Accepts new students

Španielčina pre všetkých v Lučenci a ONLINE - EL MOLINO

Price From 18 €/hr
Preferred times: mornings, midday

Description

Volám sa Zuzana, som rodená Lučenčanka, avšak veľkú časť svojho života som prežila priamo v srdci Španielska, v Madride.
Španielsky jazyk, kultúra a zvyky sú mi vlastné a rada by som svoje vedomosti odovzdala ľudom, ktorí majú záujem o tento jazyk, o kultúru hispánskych krajín... Preto som v roku 2019 otvorila vlastnú jazykovú školu EL MOLINO, cez ktorej brány už prešlo niekoľko desiatok študentov. S čoraz viac nadobudnutými skúsenosťami a chuťou napredovať a odovzdávať užitočné vedomosti veľmi rada privítam záujemcov o tento krásny svetový jazyk. Úroveň španielčiny mám potvrdenú štátnou skúškou na úrovni C2, a priamo v Španielsku som absolvovala špeciálne kurzy zamerané na výučbu španielčiny ako cudzieho jazyka dospelých aj deti.
Svojich žiakov vyučujem podľa ich potrieb a cieľov, ktoré by v danom jazyku chceli dosiahnuť a v prípade detí výučba prebieha hravou a kreatívnou formou. Prezenčné hodiny prebiehajú v učebni v centre Lučenca a aktívne sa venujem predovšetkým online vyučovaniu, vítaní sú u mňa žiaci z ktoréhokoľvek kúta sveta :-)

Lesson types

Štandardná lekcia

18 € / 55 min