Anna M.

Anna M.

Responds within 19 hrs, to 70% of messages
70% 19 hr
Accepts new students

Anna M.

Accepts new students

Angličtina A1 - C1 pre každého interaktívnou metódou s TEFL certifikovanou učiteľkou

  • 5/5 (rated by 7 students)
  • 16 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  23 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 23 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates Answered questions

Description

Ahojte!

Volám sa Anna Mária, od malička som vyrastala v dvojjazyčnom prostredí, kde polovica mojej rodiny rozprávala slovensky a druhá polovica poľsky. Možno aj vďaka tomu mám veľký vzťah k jazykom a momentálne ovládam už 4 jazyky plynule, piaty sa učím.

S angličtinou sa väčšina z nás stretáva pomerne často a myslím si, že je teraz veľmi dôležité tento jazyk ovládať. Učenie sa jazyka však nemusí byť nudné drtenie sa slovíčok a opakovanie naučených viet. Spôsob, akým ja vyučujem angličtinu má ďaleko od toho s akým ste sa pravdepodobne stretli na základnej škole. Najdôležitejšia je komunikácia, rozprávanie a aktívne využívanie jazyka. Veď deti sa tiež neučia žiadne slovíčka a gramatiku naspamäť, keď sa učia rozprávať, ale jazyk sa na nich “nalepí”. Presne tak sa ja snažím “nalepiť” angličtinu na mojich študentov.
Pri vyučovaní poskytujem vlastné materiály



Certifikát a skúsenosť s angličtinou

Strávila som nejaký čas v Kalifornii, USA, kde som navštevovala strednú školu (Manteca Highschool), neskôr som pracovala ako čašníčka v meste Fallbrook, takže angličtinu som využívala veľmi aktívne. Minulý rok som si spravila Cambridge Certificate na úrovni C1. Okrem toho som TEFL certified English teacher.


Cenník:
25€ / hod
*V prípade, že máte kamaráta či kolegu na podobnej jazykovej úrovni ako ste vy, môžte sa prihlásiť na angličtinu aj ako dvojica. V tom prípade Vás každého bude hodina stáť 15€ :)

Koho doučujem?
Doučujem všetky vekové kategórie. Nemám problém začať úplne od základov, doučujem ako gramatiku, tak aj konverzácie, dokážem vysvetliť a dobehnúť s deťmi resty zo školy, viem pripraviť na testy, na pracovné pohovory, na maturitu, viem pomôcť aj s celkovým prejavom a konverzáciou v angličtine.

Lesson types

Štandardná lekcia

23 € / 55 min

References (5)

+ add reference
Tomáš S.

Tomáš S.

3 lessons taught

Veľká spokojnosť po úvodných hodinách. Lektorka je veľmi talentovaná a pomôže Vám naozaj so všetkým. Je veľmi ochotná a maximálne sústredená na to aby Vám pomohla. Vďaka nej som sa odvážil začať s učením angličtiny naplno. Ďakujem. Odporúčam všetkým! T

Janka T.

Janka T.

3 lessons taught

Profesionálny prístup, veľmi vysoká úroveň výučby. Hodiny sú veľmi zaujímavé, množstvo informácií podaných veľmi prijateľnou formou. Všetko dôkladne vysvetlí a precvičujeme na mnohých príkladoch. Môžem len doporučiť!!! Veľmi šikovná lektorka, som veľmi spokojná! Teším sa na ďalšie hodiny s milou a múdrou lektorkou Annou.

Mária Š.

Mária Š.

1 lesson taught

Spočiatku som sa sa bála rozprávať po anglicky. Veľmi som sa hanbila za to, že neviem rozprávať plynulo a gramaticky dobre. Ale po niekoľkých hodinách s touto vynikajúcou lektorou som prišla nato, že učenie angličtiny môže byť veľmi zábavné a hlavne, že sa angličtina dá naučiť veľmi rýchlo. Anna M. je veľmi skúsená lektorka, hodiny má veľmi dobre pripravené a zároveň sa vie prispôsobiť podmienkam a štýl učenia prispôsobí študentovi. Na hodinách veľmi využíva svoje skúsenosti získané v zahraničí. Po pár hodinách s ňou som vedela viac ako za všetky tie roky učenia sa angličtiny v škole a jazykových školách. Ak hľadáte vyučujúcu, ktorá má skvelý prístup ku študentom a zároveň chcete, aby Vás učenie angličtiny bavilo, určite odporúčam práve ju.

Patricia T.

Patricia T.

Unverified reference

Ania ma učí angličtinu už pol roka a som s ňou maximálne spokojná. Predtým som chodila na rôzne jazykové kurzy ale moja angličtina bola rozhádzaná a mala som v tom zmätok. Odkedy ma učí Ania, mám poriadok v gramatike a širokú slovnú zásobu. Konečne sa nebojím aj niečo po anglicky povedať a vidím na sebe veľké pokroky. Navyše je s ňou naozaj sranda a na naše hodiny sa vždy teším ako na stretko s kamoškou (bonusom je že sa na tom online stretku aj veľa naučím). Ďakujem Ania :)

Dominika S.

Dominika S.

Unverified reference

Anna je výborná doučovateľka a zároveň skvelá osoba. Sympatická, ochotná, ústretová a hlavne trpezlivá. Má ľudský a zároveň profesionálny prístup. Hodiny majú hlavu a pätu. Na každú hodinu skvelé pripravená, vlastný materiál, cvičenia, jasne a stručne vysvetlená gramatika. Vďaka tebe mám chuť sa posúvať ďalej a zdokonaľovať sa v angličtine.❤️ Vrelo odporúčam!

pictures and certificates

Answered questions (2)

This tutor has helped to answer these study questions

Anna M.

Domáca úloha

Dobrý deň toto je domáca úloha ktorú som dostal. Mám ju už hotovú ale potrebujem ju skontrolovať lebo z niečím som si nebol istý. Ďakujem.

Anna M.

preklad textu

Dobrý deň, môžem poprosiť o preklad? Ďakujem. As the pace of change in the 21st century continues, so too does the development of online virtual spaces. Virtual technology got its start in the computer gaming world, but has now matured into imtnersive interfaces and 313 environments to suit every…