Slavomir H.

Slavomir H.

Responds within 2 hrs, to 40% of messages
40% 2 hr
Accepts new students

Slavomir H.

Accepts new students

Doučovanie technických predmetov

  • 5/5 (rated by 1 student)
  • 1 lesson taught
  • Offers online lessons
  • From  10 €/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 10 €/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Doučovaniu sa venujem už 10 rokov, za ten čas som doučil mnoho študentov. Všetci študenti úspešne absolvovali zápočty a skúšky. V prevažnej miere doučujem študentov VS. Doučujem osobne, ale aj cez internet. Doučujem individuálne, ale aj vo dvojici.
Na všetky spomínane predmety vypracovávam aj zadania.

Lesson types

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

References (16)

+ add reference
Sofia S.

Sofia S.

Unverified reference

Doučovateľa môžem odporučiť všetkými 10timi. Je veľmi ochotný, ústretový a vždy si nájde čas keď treba pomôcť. Na začiatku našich doučovaní som zo statiky nič nevedela a už hneď po prvej hodine som začala problematike chápať. S jeho pomocou som spravila skúšku zo statiky na výbornú. Učivo vie naozaj kvalitne a jednoducho vysvetliť. Komunikácia bola vždy jednoduchá a veľmi rýchla. Patrí mu jedno veľké ďakujem a teším sa na ďalšie doučovania, keďže moja cesta na vysokej škole este len začala a viem že vďaka nemu učivo rýchlo pochopím a nemusím sa sama trápiť nad učebnicami. :)

Jana L.

Jana L.

Unverified reference

Vďaka Slávovi sme boli ako úplný nováčikovia v odbore strojárenstva - predmetu pevnosti a pružnosti a neskôr tiež strojovej mechanike - schopní tématike nie len porozumieť, ale aj zvládnuť skúšku na B, čo bolo pre nás na začiatku nemysliteľné. Sláva by sme určite doporučili každému nakoľko má priateľský prístup, vie pochopiť a podporiť a hlavne je veľmi trpezlivý. Čo je ale najdôležitejšie, tématike veľmi dobre rozumie a postupy a výpočty vysvetľuje jednoduchou a zrozumiteľnou cestou. Jana a Štefan

Juraj K.

Juraj K.

Unverified reference

Veľmi dobre mi bolo vysvetlené učivo, veľká trpezlivosť a ochota pomáhať aj nad rámec hodín. Lepšieho doučujúceho som ešte nezažil. Odporúčam naozaj každému.

Soňa F.

Soňa F.

Unverified reference

Skvely doucovatel. Ucivo poriadne a zrozumietelne vysvetli, ma velku trpezlivost a je velmi ochotny . Vzdy bol ochotny poradit aj mimo doucovania. Vdaka nemu som urobila skusky z pruznost pevnost a mechanika. Odporucam 11/10.

Melissa S.

Melissa S.

Unverified reference

Absolvovala som doučovanie u pána Hrica. Učivo zrozumiteľne vysvetlil, má profesionálny, priateľský a trpezlivý prístup. Určite vrelo odporúčam. :)

Answered questions (2)

This tutor has helped to answer these study questions

Slavomir H.

Mechanika-statika

Dobrý deň, poprosím 2,3,4 mi vedel niekto vysvetliť alebo pomôcť s výpočtami? Ďakujem

Slavomir H.

Dynamika

Dobrý deň, potrebovala by som pomôcť s týmto príkladom z dynamiky. Je potrebné zistiť vlastnú kruhovú frekvenciu