Diana V.

Diana V.

Responds within 7 hrs, to 70% of messages
70% 7 hr
Accepts new students

Diana V.

Accepts new students

Let's learn!

  • 2 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Ahoj,
Som Diana a práca lektorky je pre mňa veľkým naplnením, nie len kvôli osobnostnému a profesionálnemu rozvoju, ale hlavne kvôli priateľstvám, ktoré počas hodín so svojimi študentmi nadväzujem.
Ak máš záujem o hodiny so mnou, napíš mi, a na prvej hodine zdarma sa rýchlo dohodneme.
Hodiny ti prispôsobím na mieru, presne podľa tvojich požiadavok.
Neváhaj a kontaktuj ma, vždy na požiadavku odpoviem.

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (19)

+ add reference
Andrej S.

Andrej S.

Unverified reference

Pamatate si den,ked ste si dali prvy krat horalku? Ja nie,ale som si takmer isty,ze s tym nechcem nikdy prestat:). Podobne je to aj s Didi. Hodiny mam pravidelne a napriek svojmu pracovnemu/rodinnemu vytazeniu sa na ne vzdy tesim ako na Horalku. Je to najma kvoli pristupu a vyberu tem,ktore ma jednak rozvijaju,ale aj bavia. Odporucam

Erika H.

Erika H.

Unverified reference

Doučovanie s Diankou bolo jedno z najlepších rozhodnutí, ktoré som v rámci svojho rozvoja mohla urobiť. Dianka je veľmi ochotná, spoľahlivá, trpezlivá a vždy plná energie. Hodiny vždy prispôsobí mne, poskytne mi vždy veľké množstvo informácií, materiálov a cvičení. Všetko mi vysvetlí a venuje sa mi naplno. Pomáha mi nielen s angličtinou, ale vždy ma vie podporiť, porozprávať sa so mnou a poradiť mi. Každá hodina angličtiny je iná. Vždy sú zábavné a nikdy sa na hodinách nenudím. Som veľmi spokojná a teším sa na ďalšie hodiny. Ďakujem Dianka!

Kristián K.

Kristián K.

Unverified reference

Diana je skvelá osoba, vždy vysmiata a dobre naladená a taktiež výborná doučovateľka. Hodiny prispôsobí tvojím vedomostiam a časom spolu nájdete spôsob ktorým sa ti bude jazyk najlepšie a najefektívnejšie učiť. Hodiny sú neformálne, skôr zábavnou, kamarátskou formou čo mne osobne vyhovuje. Je vidno že ovláda ten jazyk dobre a vie ho aj naučiť, čo dnes nie je samozrejmosť. A hlavne má veľkú trpezlivosť!

Monika H.

Monika H.

Unverified reference

Diana je perfektná lektorka! :-) Učí mňa aj môjho manžela už pár mesiacov a naša angličtina je každou hodinou lepšia a lepšia. Dianka prispôsobuje hodiny nielen našim požiadavkám, ale aj našej osobnosti, takže hodiny angličtiny s ňou sú nielen zábavné ale aj veľmi efektívne! Či už sa chceš učiť angličtinu od základov, alebo sa chceš v tvojich jazykových schopnostiach viac zdokonaliť, Diana je tá správna voľba ;-)

Silvia K.

Silvia K.

Unverified reference

Chcela by som pridať referenciu od môjho manžela, ktorého Diana doučuje: Prečítal som si všetky komentáre o Diane a môžem potvrdiť, že áno 100% súhlasím s každým jedným. Musím potvrdiť aj to, že Dianine hodiny sú úplne iné a na mieru (čo komu vyhovuje, kedy vyhovuje, vie sa stále prispôsobiť...) Na hodinách som bez stresu, tým pádom ináč motivovaný a nie ako to bolo v škole. V škole ma učenie NJ nebavilo, ale s Dianou ma učenie AJ veľmi baví a motivuje aj keď som ešte len na začiatku. Tým chcem len povedať, že som si vybral skvelú lektorku na dlhú dobu. Páči sa mi na Diane aj to, že je stále pozitívne naladená, rada sa usmieva a vie učiť úplne inak. Teším sa na ďalšiu spoluprácu s ňou u a môžem vrelo odporúčať.

pictures and certificates