Rasto P.

Rasto P.

Responds within 10 hrs, to 20% of messages
20% 10 hr

Rasto P.

Doučujem wordpress a woocomerce. Ako správne spravovať svoju stránku/eshop

  • Offers online lessons
  • From  30 €/hr
Price From 30 €/hr
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Worpdressu sa venujem cez 9 rokov. Pracujem ako freelancer pre viacere agentúry. Mam za sebou aj cca 4 rocnu prax ako fulltime web developer pre agentúru.

Pre svojich klientov často robím školenia aby si mohli svoj eshop, stranku spravovať aj sami. Tak som sa rozhodol pomôct niekomu aj tu. prosim kontaktujte ma rasti.prachar gmail. com Dakujem. Tuna neodpovedam

Lesson types

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

References (5)

+ add reference
Silvia H.

Silvia H.

Unverified reference

Oslovila som Rasťa ohľadne pomoci vytvoriť si webovku. Jeho odpoveď bola rýchla. Je zodpovedný, výborne vysvetlí a zaškolí aj človeka, ktorý v živote web nezakladal. Druhou výhodou je, že sme školenie mohli realizovať online. Som šťastná, že som ho na tejto stránke objavila. Jeho vedomosti a prístup k "študentovi" môžem len odporučiť. Silvia

Nikola K.

Nikola K.

Unverified reference

Som veľmi spokojná s doučovaním. Môžem len odporučiť. Je flexibilný, ochotný vysvetliť a pomôcť aj nad rámec hodiny. Za mňa 100 %. Neľutujem ani jednu hodinu doučovania, naučila som sa všetko, čo som potrebovala :)

Vera C.

Vera C.

Unverified reference

Super, doporučujeme , velmi milý . Pohotový a rychle k dispozici .

Denis M.

Denis M.

Unverified reference

Dlouho jsem na jednom fóru poptával někoho, kdo mi vysvětlí práci s jedním modulem ve wordpress. Nikdo se neozýval, až jednou se mi ozval tady pán, připojili jsme se přes Teamviewer a vše mi na mém eshopu ukázal a vysvětlil. Takže za mě rozhodně doporučuji.

Andrej T.

Andrej T.

Unverified reference

Veľmi dobré doučovanie, môžem iba odporúčiť :)