Matej P.

Matej P.

Responds within 24 hrs, to 60% of messages
60% 24 hr

Matej P.

Doučovanie matematiky, fyziky, informatiky a príprava na Testovanie9, prijímačky na gymnázium a medicínu.

  • Offers online lessons
  • From  10 €/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 10 €/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Ahojte, som študentom Fakulty elektrotechniky a informatiky STU a doučovaniu sa venujem už od strednej školy.

Matematiku doučujem prioritne na príjmačky a monitor, ale nie je problém urobiť "jednorázové" doučovania týkajúce sa konkrétnej témy.
Fyziku doučujem najmä študentov SŠ pripravujúcich sa na príjmačky z medicíny. Z informatiky doučujem hlavne ZŠ a SŠ, keďže v IT oblasti pracujem popri štúdiu. Ponúkam taktiež skupinové doučovania.

Svoje hodiny sa snažim robiť pútavo, aby aj fyzika a matematika neboli pre deti a študentov strašiakom. Verím, že tieto predmety dokáže pochopiť každý, len sa mu to musí správne podať. Často nie sú náročné, ale nezrozumiteľne a ťažko podané.

Lesson types

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

References (3)

+ add reference
Ľubica H.

Ľubica H.

Unverified reference

Počas základnej aj strednej som fyziku považovala za nezrozumiteľný a nudný predmet. Neskôr som sa ale rozhodla ísť na vysokú školu, kde boli aké-také znalosti z nej nevyhnutné, preto som oslovila Mateja s prosbou, či mi s ňou pomôže. Dnes každému tvrdím, že fyzika je úplne logická, zábavná a zaujímavá. Stačilo, aby mi ju niekto vysvetlil zrozumiteľným a jednoduchým spôsobom :) Za doučká veľmi pekne ďakujem a rozhodne odporúčam aj ostatným :)

Deleted-daf5e7 D.

Account deleted

Unverified reference

S doučovaním som bol veľmi spokojný, s Matejom boli vždy hodiny pútavé a zaujímavé. Veľmi mi vyhovovalo to, že danú tému vysvetľoval aj pomocou kreslenia. Určite sa tomu lepšie chápe, ak máte pred sebou nejakú schému alebo náčrt, podľa ktorého si to viete lepšie predstaviť. Všetkému som vždy porozumel aj napriek tomu, že v škole mi to robilo problém. Skutočne odporúčam aj ostatným.

Svetlana R.

Svetlana R.

Unverified reference

Maximálna spokojnosť s doučovaním, veľmi milý, ústretový, látku mi vysvetlil veľmi zrozumiteľne a jednoducho tak, že som všetkému porozumela, určite odporúčam aj ďalším.