Diana N.

Diana N.

Responds within 24 hrs, to 60% of messages
60% 24 hr

Diana N.

Kvalitné a širokospektrálne doučovanie anglického jazyka /A1-C1/ v Bratislave

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description References Photos & Certificates

Description

Som zástancom toho, že nie je nič lepšie ako keď rozumiete tomu, čo robíte.Preto Vám ponúkam prvú-skúšobnú hodinu zdarma. Pracujem ako lektorka angličtiny v súkromnej škole v Bratislave /s ukončeným certifikátom C1/, kde učím angl. jazyk už cez tri roky. Mám ukončenú VŠMVV, Praha o.p.s s profiláciou: diplomacia a momentálne ponúkam doučovanie od levelu A1 až po C1, business angličtinu a konverzačné hodiny v dĺžke 60min/20-30 eur v Bratislave -Petržalka alebo Staré Mesto/ resp.dohodou. Momentálne samozrejme online hodiny cez learncube.com platformu určenú pre lektorov, ktorá nevyžaduje pre študentov žiadne inštalácie a sťahovanie. Mám skúsenosti s výučbou v približne viac ako 20-tich firmách (t.j.: ESET, Metlife, Multisport, Yeme, J&T, Covestro, Vertical, Bosch, Tatra Banka, ZSE a ďalšie) i individuálne -všetko je o vzájomnej dohode. Momentálne navštevujem prekladateľský kurz C2. Verím, že hodiny so mnou Vám pomôžu, obohatia Vás a že Vám prinesú radosť z toho, že viete niečo nové alebo niečo navyše. Neváhajte ma kontaktovať a teším sa na najbližšie stretnutie s Vami.

References (2)

+ add reference
Marcela R.

Marcela R.

Unverified reference

Dianka je skvelá lektorka a rovnako úžasná osôbka, hodiny angličtiny sme si vyslovene užívali :) ďakujem jej za trpezlivosť a podporu, aj vďaka nej som z večnej začiatočníčky o kúsok ďalej...

Cyril D.

Cyril D.

Unverified reference

Veľká spokojnosť. Trpezlivá, nápomocná...dokázal som veľmi rýchlo napredovať. V podstate najlepšia lektorka akú som kedy mal a to ani nepreháňam. Môžem len odporučiť.

pictures and certificates