Nikoleta J.

Nikoleta J.

Responds within 31 hrs, to 50% of messages
50% 31 hr
Accepts new students

Nikoleta J.

Accepts new students

Angličtina so mnou je zábava!

Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description References

Description

Cudzie jazyky sú super, ale angličtina je naj! Bez angličtiny to dnes jednoducho nejde, a preto s potešením doučím anglický jazyk každého od detičiek po dospelákov :) s výučbou všetkých vekových kategórií mám niekoľkoročné skúsenosti. Nudná výučba so mnou ale nehrozí.

Milujem kreativitu a zábavu a týmto štýlom budú prebiehať aj naše hodiny - avšak vždy na 100% podľa vašich požiadaviek. Angličtinu aktívne používam 11 rokov od môjho štúdia angličtiny, následne štúdia v anglickom jazyku na City University of Seattle až po prácu v jazykovej škole. Štátna skúška z angličtiny je samozrejmosťou. Súkromne doučujem priamo v Trenčíne a blízkom okolí ako aj v okrese Bánovce nad Bebravou. V prípade vážneho záujmu sa vieme dohodnúť aj na cene.

Angličtinu vyučujem aj pre firmy a jazykové školy na faktúru. Teším sa na vás :)

References (1)

+ add reference
Láďo T.

Láďo T.

Unverified reference

Skúšal som už mnohé formy výučby angličtiny, aj niekoľko rôznych lektorov. Nikdy to nebolo ono..., až doteraz. Hodiny s Nikolou by mal skúsiť každý, kto zistil, že na iných predošlých hodinách niečo chýbalo, pretože na jej hodinách dostanete všetko čo potrebujete na zdokonalenie sa, alebo na naučenie jazyka od začiatku. Je jednoducho perfektná lektorka, usmievavá, priateľská a čo je najdôležitejšie, je majsterka v tom čo robí. Vo výučbe sa asi nikto nevie prispôsobiť požiadavkám študentov tak ako ona. Baví vás prísť znova a znova, lebo sami zistíte, že Vám hodiny prospievajú a napredujete každou lekciou. Som rád, že takýto portál existuje, inak by som asi doteraz hľadal niekoho na doučovanie AJ, ale teraz viem že už netreba, našiel som lektorku Nikolu. Za mňa 10 bodov z 9tich :) Presvedčte sa sami, Laco.