Hana G.

Hana G.

Responds within 8 hrs, to 100% of messages
100% 8 hr

Hana G.

Rozprávaj anglicky ako angličan, nie ako slovák :)

  • 5/5 (rated by 1 student)
Price From 12 €/hr
Description Lesson types References

Description

Ahojte! Volám sa Hanka a som vašou správnou voľbou ak chcete rozumieť a rozprávať anglicky. Konverzovať budeme o bežných témach, ktoré vás bavia, zaujímajú, a vďaka ktorým budete bez problémov vedieť nadviazať konverzáciu s kýmkoľvek a kdekoľvek na svete.

Angličtina otvára možnosti cestovať / pracovať bez obáv, na vlastnej koži som sa počas 4 rokov strávených v Anglicku presvedčila, že gramatika ani slovná zásoba vám v komunikácii nepomôžu.

Sebavedomá konverzácia v angličtine vyžaduje prax, zlepšenie slovej zásoby, prízvuku a správneho používania konverzačných fráz. To vám dodá sebaistotu a uznanie aj zo strany native speakra.

Angličtinu som študovala 11 rokov, no po príchode do Londýna som sa so slovenským prízvukom zo začiatku vyhýbala akejkoľvek konverzácii. Počas môjho 4 ročného pobytu v UK som však bola nútená komunikovať s rodenými angličanmi, počúvala a učila som sa frázy bežnej komunikácie a aktívne pracovala na svojom prízvuku, až sa mi podarilo strach prekonať a dnes vďaka tomu nemám problém komunikovať v angličtine o čomkoľvek.

Poďte si so mnou pokecať cez skype a posuňte svoju angličtinu z levelu "hanbím sa vypýtať si kávu" na level "pokecám o všetkom". :)

Samozrejme, popracujeme aj na slovnej zásobe, gramatike, správnom používaní časov a na čomkoľvek, čo vás brzdí v anglickej komunikácii.

Cena za hodinu - 12 €
Cena za 45 min - 10 €

Lesson types

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

References (3)

+ add reference
Tatiana P.

Tatiana P.

1 lesson taught

S Hankou, veľmi priateľskou dušou, som mala hodiny zamerané na konverzácie. Na každú hodinu mala pripravené materiály a prispôsobila ich mojim potrebám. Hodiny boli prirodzené a autentické, určite aj vďaka jej osobnej skúsenosti zo života v Anglicku.

Natália P.

Natália P.

Unverified reference

Hanka je veľmi kľudná, pohodová vyučujúca. Na každú hodinu perfektne pripravená. Vyučuje veľmi pohodovo, hodiny prebiehali v dobrej atmosfére :)

Emma O.

Emma O.

Unverified reference

Hanka je jedno veľké zlatíčko ❤️ je nielen výborná a vždy pripravená ale aj skvelý človek čo vždy povzbudí a dodá vám sebavedomie ❤️ Absolvovala som s ňou 4 lekcie a profesionálny prístup je u nej na prvom mieste. Hanku som vyhľadala, pretože som sa pripravovala na maturitnú skúšku a potrebovala som niekoho kto by ma „rozhovoril“... ale hlavne dodal sebavedomie konverzovať v cudzom jazyku. Maturita dopadla výborne a som šťastná, že som našla toho správneho človeka bez ktorého by to nebolo ono. Okrem toho je to moderná baba ktorá sa rada podelí so svojou knowledge na instagrame @anglictinashankou kde nájdete super frázy ako si obohatiť vašu angličtinu. Zamilujte si tento jazyk so super človekom tak ako ja ❤️!