Sarah M.

Sarah M.

Responds within 3 hrs, to 90% of messages
90% 3 hr
Accepts new students

Sarah M.

Accepts new students

Francúzsky jazyk online

  • Offers online lessons
  • From  25 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 25 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Mám absolvovanú francúzsku bilingválnu sekciu Gymnázia Metodova v Bratislave na úrovni C1, minulý rok som absolvovala francúzsky jazyk a literatúru na Masarykovej univerzite v Brne a francúzštinu učím už siedmy rok. Momentálne študujem a žijem vo Francúzsku, preto ponúkam hodiny len online formou.

Ponúkam doučovanie všetkých úrovní francúzskeho jazyka, gramatiky a konverzácie príjemnou, hravou a nenásilnou formou.

Pre viac informácií sa mi neváhajte ozvať.

Lesson types

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

References (2)

+ add reference
Nina B.

Nina B.

Unverified reference

Sarah ma doučovala francúzštinu od druhého až po štvrtý ročník na strednej škole. Úprimne si myslím, že bez nej by som školu asi nedochodila. Pomohla mi pochopiť gramatiku, naučila na korektne vyslovovať slová a najmä nabrať odvahu hovoriť. Doučovala ma dokonca i chémiu vo francúzskom jazyku. Bola mi aj veľkou oporou, keď som mala chuť vzdať štúdium a jej zapálenie pre francúzsky jazyk ma vždy poháňalo dopredu. Keď jej rodičia posielali posledné peniaze po mojej maturite, mama povedala, že si nevie predstaviť lepšie minúť peniaze, pretože videla, ako sa konečne zmenil môj prístup ku škole a aj známky. Sarah je veľmi láskavá, trpezlivá, vtipná a erudovaná v oblasti, ktorú doučuje. Vďaka nej hovorím teraz plynulo po francúzsky a môžem vedomosti odovzdávať ďalej. Ďakujem!

Meo M.

Meo M.

Unverified reference

Sarah ma učila francužštinu skoro 2 roky. Bol som maximalne spokojny s jej pristupom, systemom vyučby. Je kamaratska a mila. Kamaratstvo pretrvava dodnes. Vzdy mi vysla v ustrety a co sa tyka jazyka, to co som potreboval som sa naucil, splnila moje maximalne ocakavania. Ma siroky zaber nie len jazykovych schopnosti ale aj geografickych - vela vie o Francuzsku. Na jej hodiny som sa velmi tesil. 10/10 Vrelo odporucam. Dakujem Samuel