Kristína P.

Kristína P.

Responds within 20 hrs, to 40% of messages
40% 20 hr

Kristína P.

Anglická konverzácia a doučovanie z angličtiny od takmer native speakerky

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend

Description

Dobrý deň/Ahojte!
Volám sa Kristína a rada vám/ti pomôžem zdokonaliť sa v angličtine, primárne online (cez akúkoľvek platformu na videohovory) :) Bez ohľadu na vašu/tvoju aktuálnu úroveň vám/ti rada pomôžem s prípravou na skúšky či získanie certifikátu, aj zlepšiť si celkovú úroveň angličtiny. Svoje hodiny vždy prispôsobím vašim/tvojim aktuálnym potrebám a preferovanému štýlu výučby.

Rozprávať po anglicky som začala vo veku 3 rokov a odvtedy som už neprestala. Základnú aj strednú školu som absolvovala primárne v angličtine a momentálne už piaty rok žijem v Anglicku, kde som úspešne vyštudovala bakalára z marketingu a práve teraz som na magisterskom štúdiu v Londýne. O úrovni mojej angličtiny vás/ťa môže presvedčiť aj fakt, že som na strednej zvíťazila v celoštátnom kole anglickej olympiády v najvyššej kategórii, do akej ma pustili (C1). Mám aj certifikát IELTS a maturitu v angličtine z medzinárodného programu IB Diploma na Gymnáziu Jura Hronca.

Rada si s vami/tebou dám úvodnú polhodinku výučby bezplatne, aby sme sa lepšie spoznali a nastavili si vzájomné očakávania.