Zuzana K.

Zuzana K.

Responds within 1 hr, to 80% of messages
80% 1 hr

Zuzana K.

Doučovanie ANJ, BIO, MAT a viac, aj online

  • 5/5 (rated by 4 students)
Price From 12 €/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Volám sa Zuzana a momentálne študujem na GJH v Bratislave.
Už od mala som napredovala v angličtine a biológii, a bola som jednou z najlepších aj v ostatných predmetoch.

Moje skúsenosti s doučovaním sú od doučovania mladších spolužiakov, až po venovanie sa vlastným klientom buď priebežne cez rok, alebo nárazovo na danú príležitosť. Cenné skúsenosti mám aj z celého dištančného vzdelávania počas pandémie. Pripravila som úspešne viacerých svojich študentov na pohovory tak, že s prijímačkami nemali problém a dostali sa na školy, ktoré si vybrali.

Som zástancom názoru o tom, že plné pochopenie učiva garantuje lepšie akademické výkony, ako aj, že každý človek je iný a prístup a spôsob výučby by mal byť prispôsobený individuálnym potrebám a schopnostiam žiaka.
Taktiež si osobne myslím že základom úspechu je študenta učiť tak, aby mal on sám o dané znalosti záujem, prípadne dosiahnuť toho, aby ho daný predmet začal baviť a chcel v ňom sám aj napredovať.

Lesson types

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

References (4)

+ add reference
Lenka H.

Lenka H.

2 lessons taught

Dobrý deň, Zuzka ako doučovateľka angličtiny je naozaj skvelá. Hodina bola interaktívna a vysvetľovanie témy bolo prostredníctvom použitých príkladov ľahko pochopiteľné. Po prvotnom "oťukaní" mala hodina hladký priebeh :o) Ďakujeme!

Tutor's answer:

Ďakujem :)

Matúš H.

Matúš H.

2 lessons taught

S pani doucovatelkou som mal spolu dve hodiny cez skype, jednu matematiky, jednu anglictiny. Vie velmi dobre vysvetlovat, a ucivu som po chvíle pochopil :)

Tutor's answer:

Ďakujem

Marek C.

Marek C.

1 lesson taught

Zuzana je pravy profesional uz vo svojich 16tich rokoch. Vzdy velmi dobre pripravena; priatelska; s postupmi, ktore robia vyucbu pre deti zaujimavou. Komunikuje/odpoveda obratom. Velmi efektivne, dakujeme!

Tutor's answer:

Ďakujem

Deleted-74fa05 D.

Account deleted

1 lesson taught

Zuzka je veľmi šikovná doučovateľka, vie veľmi dobre pracovať s deťmi. Podáva učivo tak, aby ich zaujala. Som veľmi spokojná.

Tutor's answer:

Veľmi pekne ďakujem.

pictures and certificates