Aneta O.

Aneta O.

Responds within 18 hrs, to 100% of messages
100% 18 hr
Accepts new students

Aneta O.

Accepts new students

Uč sa efektívne a rýchlo

  • 1 lesson taught
  • Offers online lessons
  • From  12 €/hr
  • Preferred times: mornings, weekend
Price From 12 €/hr
Preferred times: mornings, weekend
Description Lesson types References

Description

Doučím anglický a slovenský jazyk od začiatočníkov až po pokročilých. Hodiny nadstavujem podľa vedomostnej úrovne študenta, v závislosti od typu jeho pamäte a s využitím rôznych mnemotechnických pomôcok. Môj prístup výučby je osobný a preto sa v úvode snažím zistiť aký spôsob žiakovi najviac vyhovuje, aby pre neho bolo učenie zaujímavé a zároveň prínosné z dlhodobého hľadiska.

Som absolventkou Medzinárodných teritoriálnych vzťahov a cudzie jazyky boli vždy stredobodom môjho záujmu. V roku 2014 som absolvovala prípravný kurz angličtiny na Masarykovej univerzite v Brne. Certifikát úrovne B2 som získala na jazykovom kurze v AM Language Studio na Malte s rodenými lektormi. Najdôležitejšia bola pre mňa pracovná skúsenosť v letnom detskom tábore v štáte Wisconsin, USA. Práve tam som mala možnosť osvojiť si základy dialektu americkej angličtiny ako aj precvičiť si už nadobudnuté komunikačné znalosti. V septembri 2019 som absolvovala študijný pobyt arabčiny v Spojených arabských emirátoch a v Sultanáte Omán. V roku 2022 som sa zúčastnila ďalšieho kurzu v Jordánsku a taktiež som získala Cambridge certifikát úrovne C1 (advanced).

Pri učení uprednostňujem uvoľnenú a priateľskú atmosféru. Mám trpezlivý prístup, snažím sa vždy študenta motivovať a spraviť hodinu zaujímavou. Ak teda máte chuť na profesionálnu výučbu, či naopak sa len porozprávať pri káve a z času na čas si precvičovať svoje konverzačné schopnosti, napíšte mi a určite sa nejako dohodneme.

Are you interested in Slovak language? Do you need help with grammar, conversation or simply learn from the ground up? Whatever your motivation is, I am here to help you!

Učaroval ti arabský jazyk? Máš chuť naučiť sa písať a čítať, či dorozumieť sa pri svojich cestách na Blízky východ? Tu si na správnej adrese. Okrem konverzácie a základnej gramatiky ťa rada naučím aj niečo z reálií arabského sveta. Salám!

Lesson types

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

References (9)

+ add reference
Marika

Marika

Unverified reference

Perfektné hodiny, učím sa s Anetkou už pár mesiacov a som veľmi spokojná, že som konečne našla niekoho kto ma vie správne motivovať do učenia sa a urobiť každú hodinu zaujímavou.

Saheli N.

Saheli N.

Unverified reference

Thanks to Anet I finally learnt basics of Arabic language! At this point I can write, read and speak a bit. I cannot wait for our next lesson. Shukran!

Elena G.

Elena G.

Unverified reference

Hi Anet, just wanted to say thanks for having so much patience with our son teaching him Slovak. He´s always happy to see you. El.

Michael B.

Michael B.

Unverified reference

Thanks to Aneta I have learnt solid basics of Slovak language before my trip to Slovakia in April. I really enjoyed our online lessons, she is a professional teacher but fun at the same time. Trully looking forward to continue with her. Dakujem pekne a tesim sa!

Tomáš V.

Tomáš V.

Unverified reference

Stručne a jednoducho - mal som v minulosti niekoľko učiteľov, vyskúšal som rôzne metódy učenia sa, dokonca aj s rodilými hovoriacimi - žiadny z nich ma však nedokázal udržať pri učení angličtiny tak dlho ako Anet. Je to mladá baba, ktorá má neuveriteľne veľa skúseností aj zo zahraničia a vie presne ako pracovať so žiakom a ako ho “dokopať” učiť sa veľmi priateľským spôsobom. Čo oceňujem najviac je skutočne individuálny prístup a rozvrh hodín ušitý na mieru podľa toho v čom mám presne "medzery". Rozhodne Anet odporúčam a ďakujem.