Ekaterina P.

Ekaterina P.

Responds within 5 hrs, to 100% of messages
100% 5 hr
Accepts new students

Ekaterina P.

Accepts new students

Efektívna konverzácia v ruskom jazyku podľa vašich predstáv; Pусский язык для жизни, учебы, работы и путешествий

Price From 15 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates Answered questions

Description

Volám sa Katia. Narodila som sa v Moskve, kde som vyštudovala športovú vysokú školu a žila viac ako polovicu svojho života. Už 13 rokov žijem na Slovensku v malebnom kraji na Liptove.

Mám bohaté skúsenosti s organizovaním poznávacích zájazdov do Ruska pre dospelých aj študentov. Pôsobila som v cestovnom ruchu a taktiež som organizovala sústredenia medzi krajinami pre mladých športovcov.

Mám skúsenosti s doučovaním ruského jazyka a ponúkam Vám jedinečnú možnosť konverzácií v ruštine s rodenou Ruskou, ktorá ovláda slovenčinu. Konverzácie na Vami zvolené témy.

Keď Vás zaujíma ruská kultúra, zvyky, história, jedlo, tradície, umenie, literatúra, šport, pamiatky, cestovanie, čokoľvek Vás na Rusku priťahuje alebo potrebujete zlepšiť svoju ruštinu, viac konverzovať, odstrániť strach z rozprávania v ruskom jazyku, ste na správnej adrese.

Doučujem ruštinu všetky vekové kategórie.

Budem rada Vašou sprievodkyňou za lepšou ruštinou.

Ďalší jazyk je nová vízia života. - Federico Fellini





Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

References (7)

+ add reference
Samuel Š.

Samuel Š.

Unverified reference

Bol som veľmi spokojný s hodinami ruského jazyka pod vedením Ekateriny. Jej odbornosť a trpezlivosť bola vždy na mieste. Vďaka jej jasnej a systematickej výučbe som si rýchlo zlepšil svoju slovnú zásobu a znalost ruského jazyka, najmä k témam ktoré su spojené s ruskou kultúrou a tradíciami. Odporúčam ju každému, kto sa chce naučiť alebo zdokonaliť v ruštine.

Simona J.

Simona J.

Unverified reference

Doučovanie ruského jazyka s Ekaterinou mi veľmi pomohlo a stále ešte pomáha. Na mojej škole ma nenaučili ani základy a mala som zle známky, učenie jazyka ma ani veľmi nebavilo. No po pár lekciách som sa výrazne zlepšila, ruština ma začala baviť a teraz vynikam v triede so svojimi vedomosťami. Odporúčam všetkým, ktorý by sa chceli naučiť, zdokonaliť v ruskom jazyku.

Denisa P.

Denisa P.

Unverified reference

S Ekaterinou sa doučujem ruštinu uz vyše pol roka rokov a určite ju každému študentovi so záujmom o ruský jazyk odporúčam. Je vhodná lektorka ako pre začiatočníkov, tak i pre pokročilejších študentov. Ekaterina je velmi ochotná, trpezlivá a vždy sa prispôsobí mojím záujmom a potrebám. Hodiny su vždy zaujímave, preberame rôzne užitočné tématiky z každonného života. Myslím si, že nieje môžné nájsť lepšie lektora ruského jazyka v širokom okolí.

Mgr . Katarína H.

Mgr . Katarína H.

Unverified reference

Kataríne patrí veľké ďakujem ! Moja dcéra 10r. si ruský jazyk zamilovala a vidím napredovanie. Na každú hodinu sa teší . Všetkými 10-timi odporúčam kto má záujem sa zdokonaľovať v jazyku .

Sonia C.

Sonia C.

Unverified reference

Katya je dynamická, aktívna osobnosť a v takomto duchu sa vedú aj hodiny doučovania s ňou. Velmi si cením jej flexibilitu a ochotu hladania štylu doučovania ktorý by ma bavil a udržal moju pozornosť. Doučovanie s Katyiou vrelo odporúčam všetkým ktorí maju otvorenú myseľ a hľadaju rôznorodé cvičenia, interaktivitu, kreativitu a majú záujem podielať sa na tempe a smeru doučovania sa. Za mna je to 5* skúsenosť a kedykoľvek by som sa kvôli Katye k ruštine vrátila ;)

pictures and certificates

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Ekaterina P.

Ruský jazyk

Pomôžete mi s tou úlohou, lebo ja to nechápem.